«Αυτό το άθλημα δεν είναι μόνο αγάπη είναι λατρεία»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Η βράβευση της AEK basketball στην Ετήσια Τελετή Βραβεύσεων της ΚΟΚ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών 2017 #CyprusBasketballAwards

Οι δηλώσεις του προέδρου Ανδρέα Λευκαρίτη:

«Για μένα η καλαθόσφαιρα δεν είναι τρέλα είναι αγάπη. Όσοι ασχολούνται με την καλαθόσφαιρα είναι από αγάπη όχι από τρέλα. Αυτό το άθλημα δεν είναι μόνο αγάπη είναι λατρεία».

Για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας μας:
«Σαν πρόεδρος σωματείου εγώ το κάνω καθαρά για την καλαθόσφαιρα της Κύπρου. Προσωπικά σαν Αντρέας δεν με ενδιαφέρει μόνο η ΑΕΚ, με ενδιαφέρει η καλαθόσφαιρα στην Κύπρο γιατί την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια να πηγαίνει λίγο πιο χαμηλά και σιγά-σιγά λόγω της ομοσπονδίας και των προέδρων προσπαθούμε να την ανεβάσουμε. Το κάνω και για τους παίκτες μου που παίζουν μαζί μας και τους αξίζει να δουν και τι είναι να παίζεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι πάρα πολύ σημαντικό γι’ αυτά τα παιδιά».

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα:
«Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, γιατί ξέρω ότι είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάνουμε εμείς α σωματεία περισσότερο με δικά μας έξοδα. Ελπίζω να έχουμε τη δύναμη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό το δύσκολο έργο»

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ