Απόλλων – Νέα Σαλαμίνα: Οι δηλώσεις των προπονητών

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Διαβάστε αναλυτικά τι είπαν οι δύο προπονητές μετά το τέλος του αγώνα ΑπόλλωνΝέα Σαλαμίνα.

Λιάσος Λουκά:

«Ότι δώσαμε πήραμε. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Μια ποιοτική ομάδα που είχε περισσότερη διάθεση και πάθος από εμάς. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε Κύπρο και Ευρώπη. Είμαστε προβληματισμένοι. Αλίμονο. Πρέπει να διαχειριστούμε την συνθήκη να δεχόμαστε γκολ. Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στους παίκτες που έλειπαν, αλλά τους πιστεύουμε όλους και είμαστε αδικαιολόγητοι. Όταν δε δουλεύεις στο γήπεδο απέναντι ίσως στην καλύτερη ομάδα, αυτά παθαίνεις. Θα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Παπαπαναγή: «Το σκορ ήταν λίγο βαρύ αλλά φαντάζομαι πως η Σαλαμίνα θα βρει το δρόμο της μέσα από σύνεση. Αφιερώνουμε τη νίκη στον προπονητή μας που μας λείπει από τον πάγκο. Στα πρωταθλήματα τα μεγάλα βλέπουμε προπονητές να παθιάζονται και το επικροτούμε, αλλά στο σπίτι μας το βλέπουμε με διαφορετικό μάτι. Πρέπει να το βλέπουμε και ανθρώπινα. Ο Σωφρόνης κάποιες φορές δεν  μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του, αλλά είναι αληθινός. Ελπίζουμε στην έφεση να δικαιωθούμε. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σε τρεις αγώνες με ψηλούς ρυθμούς. Το αποτέλεσμα ήρθε μέσα από ομαδική προσπάθεια και τους συγχαίρω. Έχουμε 15 μέρες να ξεκουραστούμε και να καθαρίσει το μυαλό μας σωματικά και πνευματικά ενόψει του δύσκολου Οκτώβρη».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ