Τζόρνταν υπέρ παικτών στη διαμάχη με Τραμπ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Ο Μάικλ Τζόρνταν υποστήριξε το δικαίωμα των αθλητών να εκφράζονται ελεύθερα ακόμη κι αν διαφωνούν με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Αν και δεν συνηθίζει να παίρνει δημόσια θέση σε κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, ο Μάικλ Τζόρνταν αυτή τη φορά έκανε γνωστή την άποψή του για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε πολλούς αθλητές και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Με δήλωσή του σε εφημερίδα της Σάρλοτ, ο πρόεδρος των Χόρνετς αναφέρει: «Ένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα στα οποία βασίζεται η χώρα μας είναι η ελευθερία του λόγου. Και έχουμε παράδοση μη βίαιης και ειρηνικής διαμαρτυρίας. Αυτοί που ασκούν το δικαίωμα να εκφράζονται ειρηνικά δεν πρέπει να εξοντώνονται. Σε μια εποχή αυξανόμενης διχόνοιας και μίσους σε αυτή τη χώρα, θα πρέπει να αναζητούμε τρόπους για να συνεργαζόμαστε, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να μην δημιουργούμε περισσότερη διαίρεση. Στηρίζω τον κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ, τους παίκτες και όσους επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμά τους στην ελευθερία του λόγου».

Πηγή:Sport-fm.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ