Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αγώνας ΆρηςΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Cyta. Τηλεοπτική μετάδοση από Cytavision Sports 1.

LIVE Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ
4′
  Εξαιρετική μπαλιά του Σαρφό στον Οκριασβίλι, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μπει απειλητικά στην περιοχή, όμως καθυστέρησε με αποτέλεσμα να κλειστεί στα πλάγια. 
5′ 
Φάουλ του Οκριασβίλι, γυριστή κεφαλιά του Θεοδώρου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Βανά Άλβες.
7′  Τεράστια ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ! Παράλληλη μπαλιά του Θεοδώρου, στον Μάγκλιτσα, ο οποίος μόνος από το σημείο του πέναλτι έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά έξω.
10′  Νέα μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ! Εξαιρετική αντεπίθεση με τους Σαρφό και Οκριασβίλι, τελικός αποδέκτης ο Μάγκλιτσα, ο οποίος με εξουδετερωμένο τον Βανά Άλβες, έκανε το σουτ, όμως ο Σίλντενφελντ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή τέρματος.
17′ 
Μακρινό σουτ του Σαρφό, η μπάλα πέρασε έξω. 
17′  ΣΧΟΛΙΟ: Καλύτερο το ΑΠΟΕΛ που είχε τις δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες με τον Μάγκλιτσα για να ανοίξει το σκορ. Ο Άρης δυσκολεύεται να βγει απειλητικά στην αντίπαλη περιοχή.
18′ 
Σουτ στην κίνηση από τον Μπράουν από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε έξω.
20′  Σουτ του Ρονγκάλια από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε έξω.
30′  ΣΧΟΛΙΟ: Μετά το κακό του ξεκίνημα, ο Άρης ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι.
35′ 
Κάθετη πάσα του Σπόλιαριτς στον Γιαγκό, ο οποίος ήταν μόνος απέναντι από τον Μιχαήλ, όμως δεν βρήκε την μπάλα, με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία.
36′  ΓΚΟΛ 0-1 Κόρνερ του Πέδρο, κεφαλιά του Σόουζα, ο Μάγκλιτσα από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
39′  ΣΧΟΛΙΟ: Το ΑΠΟΕΛ δεν σκόραρε στο καλό του διάστημα, όμως βρήκε δίχτυα σε ένα σημείο που δυσκολευόταν να βγει απειλητικά μπροστά.
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΣΧΟΛΙΟ:
Το ΑΠΟΕΛ προηγείται με 1-0 του Άρη στο Τσίρειο με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Δίκαιο το προβάδισμα των «γαλαζοκιτρίνων» που ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.
Ο Άντον Μάγκλιτσα ήταν ο δράστης των δύο ανεπανάληπτων ευκαιριών στο δεκάλεπτο, όμως ο Κροάτης επιθετικός εξιλεώθηκε με το γκολ που πέτυχε στο 36’  με κεφαλιά.
Ο Άρης δυσκολεύεται να γίνει απειλητικός και καλείται να αλλάξει την εικόνα του, αν θέλει να ανατρέψει τα σε βάρος του δεδομένα.
ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
48′  Ο Θεοδώρου έφυγε από την άμυνα του Άρη, έκανε το πλασέ με τον Βανά Άλβες να αποκρούει σωτήρια.
60′ 
Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Καζού έκανε την παράλληλη μπαλιά στον Ντζιαβέ ο οποίος έκανε το πλασέ από το σημείο του πέναλτι, με την μπάλα να περνά έξω.
67′  Αναγκαστική αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ. Έξω ο Πέδρο, μέσα ο Τσεπάκ.
73′  Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπογκνάρ, εξαιρετική απόκρουση από τον Μιχαήλ.
84′ 
Ο Σλόγκαρ προσπάθησε να σκοράρει από μακρινή θέση, αλλά το σουτ που έκανε, πέρασε έξω.
86′  ΓΚΟΛ 0-2 Αντεπίθεση για το ΑΠΟΕΛ, ο Ντιαβαρά έδωσε στον Μάγκλιτσα, αυτός στον Εφραίμ που πέρασε τον Βανά ΄Άλβες και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
90’+2 ΓΚΟΛ 1-2 Αδράνεια των Βινίσιους και Μιχαήλ, ο Σλόγκαρ έκλεψε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα.
90′ +3 Πέναλτι ζήτησε το ΑΠΟΕΛ για ανατροπή του Ντε Βινσέντι από τον Καζού. Η φάση εξετάζεται από το VAR. Η απόφαση είναι φάουλ (η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή) και κόκκινη κάρτα στον Καζού, αφού στέρησε από τον Ντε Βινσέντι την ευκαιρία να σκοράρει.
ΤΕΛΟΣ

 

ΑΡΗΣ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά Άλβες, Γιαγκό (71′  Μπογκνάρ), Σίλντενφελντ, Ρονγκάλια, Μπρόρσον, Καζού, Μπράουν, Ντελμίρο (57′  Σλόγκαρ), Σπόλιαριτς (71′  Σικόρσκι), Γιαμπλόνσκι (57′  Γκαρσία), Μπαμπίκα (38′  Ντζιαβέ)
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Φράγκος, Σιμιόν
ΑΠΟΕΛ: Μιχαήλ, Πέδρο (67′  Τσεπάκ), Καρώ, Βινίσιους, Σαμπάλα, Σαρφό (77′  Εφραίμ), Σόουζα, Ντανίλο (67′  Σατσιάς), Θεοδώρου (82′  Ντε Βινσέντι), Οκριασβίλι (82′  Ντιαβαρά), Μάγκλιτσα
Στον πάγκο: Σκουφέτ, Έσελινκ, Γαβριήλ, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Γεωργίου, Σάβιτς

ΣΚΟΡΕΡ: 90΄’ +2 Σλόγκαρ / 36′  Μάγκλιτσα, 86′  Εφραίμ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπράουν (3η) / Μάγκλιτσα, Εφραίμ, Σατσιάς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Καζού 
ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο
ΘΕΑΤΕΣ:  5.000

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΡΤΩΝ
Άρης: Ντζιαβέ, Ντελμίρο, Μπράουν, Γιαγκό, Μπρόρσον (2)
ΑΠΟΕΛ: Σόουζα (2)

Διαιτητής: Domingues Da Silva Narciso Andre Filipe
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
VAR: Nasca Luigi
AVAR: Τζιωρζής Όμηρος
Παρατηρητής:  Δημητρίου Ανδρέας