Τότε επέλεξε τον Τρίσκο… τώρα;

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 1.000.000€ εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Όταν ήταν τιμωρημένος στην Ευρώπη ο Φλοριάν περιμέναμε να δούμε πως θα … αντιδρούσε ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ και η απάντηση ήταν ο Τρισκόφσκι στην επίθεση και άλλος για τα άκρα για να καλύψει την θέση του Σκοπιανού.

Τώρα καλείται να βρει τη λύση καθώς και πάλι ο Γάλλος είναι παροπλισμένος όχι λόγω τιμωρίας αλλά λόγω τραυματισμού.

Η παρουσία του Μυτίδη και το γκολ απέναντι στον Ερμή έστειλε μήνυμα ετοιμότητας στον κόουτς και πλέον θα πρέπει να το σκεφτεί διαφορετικά ο Ιδιακέθ. Πλέον ο Νέστορας έχει περισσότερες πιθανότητες για να καλύψει το κενό του Γάλλου σε σχέση με τότε και από την στιγμή που και ο Τρισκόφσκι ανέβηκε και σκοράρει και… από τα άκρα τότε πιθανότατα θα τους δούμε και τους δύο στην ενδεκάδα.

Βέβαια περιμένουμε ότι δεν θα προκύψει μόνο η αναγκαστική αλλαγή αλλά και άλλες καθώς το εκ περιτροπής αλλαγές για φρεσκάρισμα θα συνεχιστούν. Πέραν από τον Μυτίδη είναι και εκεί και θα χτυπήσουν πόρτα ενδεκάδας και ο Λαμπάν και ο Τομάς, αλλά και ο Μάριος Αντωνιάδης. Ακόμα υπάρχει και ο Νέλσον και ο Μπόλιεβιτς.

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ