Τα επιπλέον στοιχεία και η ευχέρεια του Λέβι

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Αυτό που έδειξε η Ανόρθωση μέσα από τα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι εξέλιξη και όλο αυτό δημιουργεί προσδοκίες για καλύτερα πράγματα.

Ότι δηλαδή η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στην συνέχεια. Από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα μέχρι και το παιχνίδι με τον Άρη (ενδιάμεσα έπαιξε με την Αλκή) έδειξε να προσθέτει στοιχεία στο παιχνίδι της η ομάδα του Ρόνι Λέβι, αλλά πρέπει να προσθέσει περισσότερα για να μπορέσει να χτυπήσει και το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και να μείνει στην κορυφή.

Ο Ρόνι Λέβι είδε τον ΑΠΟΕΛ χθες βράδυ αγωνιζόμενο σε ένα μεγάλο παιχνίδι και σιγά-σιγά θα αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο του.

Είναι σημαντικό ότι θα έχει ακόμα πιο έτοιμο τον Μπανατλόφσκι ο οποίος την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να αγωνιστεί με τον Άρη, ενώ θα αποτελέσει επιπλέον επιλογή ο Νικόλας Ματθαίου.

Με βάση τις πληροφορίες που συλλέξαμε και προέρχονται από τα ενδότερα του «Αντώνης Καρράς», θα είναι έκπληξη αν δούμε περισσότερες από μία αλλαγές στα πρόσωπα, ενώ δεν αλλάζει ούτε ο σχηματισμός 4-2-3-1.

Αν υπάρχει αλλαγή στα πρόσωπα αυτή θα αφορά τα άκρα της επίθεσης όπου διεκδικεί θέση με αξιώσεις ο Άραζ Αμπντουλάγεφ. Ο Λέβι για τα «φτερά» έχει τέσσερις ποδοσφαιριστές και παράλληλα την ευχέρεια να κάνει πράγματα. Μιλάμε για τους Παλάνκα, Σισέ, Αμπντουλάγεφ και Καρλίτος. Αυτοί που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση θα παίζουν. Ο Σισέ θα παίξει και μένει να δούμε οριστικά ποιος θα κινείται στην απέναντι πλευρά.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ