Η σημασία του πρώτου κρας-τεστ

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 1.000.000€ εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Στην τελική ευθεία για το πρώτο της ντέρμπι στο πρωτάθλημα, κόντρα στην ΑΕΚ, βρίσκεται η ΑΕΛ.

Δεν θα είναι σίγουρα καθοριστικό, αφού είναι το πρώτο από πολλά ντέρμπι που θα γίνουν μέχρι το τέλος του μαραθωνίου. Αλλά έχει τη σημασία του.

Γιατί η ΑΕΛ θέλει να δείξει στο «ΑΕΚ Αρένα», στην έδρα ενός επίδοξου πρωταθλητή, ότι φέτος μπορεί να κυνηγήσει κάτι παραπάνω από το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν θα το ακούσετε αυτό από το στόμα κάποιου στην ΑΕΛ. Αλλά ενδόμυχα αυτή είναι η επιθυμία όλων.

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΛ δεν έπεισε στα δύο πρώτα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Ίσως συνέβαλε σ’ αυτό και το γεγονός ότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είχε δείξει καλύτερο πρόσωπο και είχε αφήσει υποσχέσεις για καλύτερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα,

Η ουσία, όμως, είναι πως η ομάδα της Λεμεσού πήρε αυτό που ήθελε και από το ματς με τον Άρη και από αυτό με τη Δόξα. Και τώρα προετοιμάζεται για τα δύσκολα. Πρώτα για την ΑΕΚ και μετά για τον Απόλλωνα. Τα πρώτα ντέρμπι είναι προ των πυλών και η ΑΕΛ θέλει να εμφανιστεί πανέτοιμη σ’ αυτά. Πανέτοιμη και βελτιωμένη.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ