Πώς θα του μείνεις αξέχαστη; Η επιστήμη έχει απάντηση ΚΑΙ σε αυτό

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 1.000.000€ εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Όλα τα μυστικά για να μένεις αξέχαστη.
Καθημερινά δεχόμαστε υπερβολική ποσότητα πληροφοριών και, τελικά, μόνο ένα μικρό ποσοστό καταφέρνει να παραμείνει στη μακροπρόθεσμη μνήμη μας. Τι συμβαίνει, όμως, όταν θέλεις οπωσδήποτε να μείνεις αξέχαστη σε κάποιον; Η επιστήμη έχει απάντηση ακόμα και σε αυτό.

Πώς θα του μείνεις αξέχαστη; Αν μόλις γνώρισες έναν άντρα που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ και δεν θέλεις να περάσεις απαρατήρητη, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips.
Πώς θα του μείνεις αξέχαστη;

Το συναίσθημα στην πρώτη γραμμή

Αποκάλυψε τα δικά σου συναισθήματα, δίνοντας την ευκαιρία και σε εκείνον να αποκαλύψει τα δικά του. Τι μπορείς να κάνεις; Διηγήσου μια προσωπική ιστορία σου και δώσε του μια καλή αφορμή για να μοιραστεί κι εκείνος κάτι μαζί σου.
Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως

Σύμφωνα με έρευνα, μια πληροφορία χρειάζεται να ειπωθεί 3 φορές, ώστε ο εγκέφαλος να την αντιληφθεί και να τη συγκρατήσει.
Η έκπληξη χρειάζεται!

Για να συνοψίσουμε, ο άνθρωπος από τη φύση του δε ξεχνά ποτέ ό,τι τον σόκαρε, τον τρόμαξε ή τον εξέπληξε. Ας εστιάσουμε – μόνο – στο τελευταίο.
Ξέχνα το μονόλογο

Ο διάλογος θα κρατήσει σε εγρήγορη τον συνομιλητή σου, ενώ αν μιλάς συνέχεια εσύ αυξάνονται οι πιθανότητες να τον δεις να… χασμουριέται.
Αισθήσεις: On

Βρες μια αφορμή και βάλε στο παιχνίδι και τις υπόλοιπες αισθήσεις, εκτός από την ακοή και την όραση. Ένα τυχαίο άγγιγμα θα ήταν ό,τι πρέπει.

Πηγή: shape.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ