Ο Νεϊμάρ εκτόξευσε τον προυπολογισμό της Μπαρτσελόνα!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 1.000.000€ εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Τα 222 εκατ ευρώ  που μπήκαν στα ταμεία της Μπαρτσελόνα από την πώληση του Νεϊμάρ, είχαν ως αποτέλεσμα να παρουσιάσει το μεγαλύτερο προϋπολογισμό στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

 

 

Εφτασε έτσι τα 897 εκατομμύρια ευρώ και αυξάνει κατά 189 εκατομμύρια τον προϋπολογισμό της σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, που έκλεισε  στα 708 εκατομμύρια ευρώ.  Η Μπαρτσελόνα, εξακολουθεί, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Ζοσέπ Μπαρτομέου, να έχει ως στόχο να φτάσει τον προϋπολογισμό της, στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια!

Σε επίπεδο χορηγίας, εφέτος τέθηκε σε ισχύ η σύμβαση με την Rakuten, που σημαίνει σταθερό εισόδημα 55 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ υπήρξε  και μία αξιοσημείωτη βελτίωση σε σχέση με την Qatar Airways. Επίσης, αναμένοντας ότι το 2018 θα τεθεί σε ισχύ το νέο συμβόλαιο με τη Nike, από το οποίο θα προκύψουν έσοδα περίπου 155 εκατομμύρια. Ο προϋπολογισμός θα ψηφισθεί στις 21 ή 22 Οκτωβρίου.

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ