Ιντιάκεθ: «Είναι μία καλή ευκαιρία»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιντιάκεθ και Έκτορ Χέφελ.


«Είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο υψηλής ποιότητας ομάδες. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι, θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δώσουμε το 100%, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση γιατί χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς.

Eίναι μία καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε την πορεία μας με ακόμη μία νίκη. Είναι ένα νέο παιχνίδι στην έδρα μας, που είναι πολύ σημαντικό για μας ότι αγωνιζόμαστε μπροστά στον κόσμο μας.

Γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργηθεί, ειδικότερα μετά από αυτό που είδαμε και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, το πόσο πολύ στηρίζει ο κόσμος την ομάδα, πόσο πολύ πιο δυνατοί νιώθουν οι ποδοσφαιριστές όταν τους σπρώχνει ο κόσμος. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, πολύ καλή ευκαιρία για να συνεχίσουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και τα καλά συναισθήματα που έχουμε αυτή την στιγμή στην ομάδα», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό. Νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Την προηγούμενη Δευτέρα κάναμε καλό παιχνίδι κόντρα στον Ερμή και πάμε με αυτοπεποίθηση σε αυτό που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα, έκαναν καλά παιχνίδια στην Ευρώπη, αλλά και κόντρα στην ομάδα μας την περσινή σεζόν. Με τον κόσμο να μας υποστηρίζει μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη», δήλωσε ο Ολλανδός μέσος.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ