Ευχαριστώ Θεέ μου γι’ αυτές τις στιγμές…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

 

Μικροί βλέπαμε και ακούγαμε για όλα όσα έκανε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός του Βαρδινογιάννη. Η δεκαετία του ’80 και λίγο παραπάνω, σημαδεύτηκε από αυτές τις πράσινες ιστορίες διαιτησίας. Φώναζαν όλοι οι άλλοι, αλλά… τρέχα γύρευε.

Λίγο μετά ζήσαμε τα όργια του Ολυμπιακού και του Κόκκαλη. Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις με όσα έγιναν επί Θωμά και λοιπών.

Μεγαλώσαμε και ζήσαμε τον Παναθηναϊκό του Πατέρα, λίγο μετά είδαμε και τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη. Τι απ’ όλα ήταν χειρότερο δεν ξέρω. Δεν έχει σημασία.

Αυτό που ΟΛΗ η Ελλάδα ξέρει, είναι ότι αυτές οι δύο ομάδες και όλοι όσοι τους βοηθούσαν διαιτητικά και παραγοντικά, μας κατέστρεψαν πολλά ωραία Σαββατοκύριακα.

Και φθάσαμε αισίως στο 2017! Έχουμε Σεπτέμβριο του Σωτήριου αυτού έτους και ο καλός Θεούλης μας αξίωσε να ζήσουμε ιστορικές στιγμές. Μετά από όλες αυτές τις περιπέτειες με πράσινους και κόκκινους, βιώνουμε τώρα το απόλυτο τρολάρισμα!

Ζούμε κάτι το οποίο δεν πιστεύαμε. Ζούμε κάτι εξωπραγματικό. Είναι ένα όνειρο, αλλά εμείς είμαστε οι τυχεροί που το βρίσκουμε μπροστά μας.

Πριν τρεις μέρες (αλλά και κάθε μέρα) η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε στην ΚΕΔ για τις διαιτησίες που έχει. Ναι! Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη, φωνάζει για τη διαιτησία και κάνει και επιστολές! Έχει και παράπονα…

Μετά από λίγες μέρες, ο καλός –πλέον- φίλος Παναθηναϊκός κάνει το ίδιο! Διαμαρτυρία και ο Παναθηναϊκός για τη διαιτησία στην ΚΕΔ! Έτσι ο Ολυμπιακός, το ίδιο και ο Παναθηναϊκός! (Τι σύμπτωση;).

Και μάλιστα στις πρόσφατες διαμαρτυρίες τους, έχουν και κοινή επιχειρηματολογία! Τι σύμπτωση: «Φταίει η Κυβέρνηση»!

(Σας περιγράφουμε τα φοβερά και τρομερά πράγματα που συμβαίνουν, γιατί όλα αυτά μοιάζουν πράγματι με παραμύθι, αλλά είναι αληθινά).

Έχουν παράπονο για μία φάση ο καθένας! Ο Παναθηναϊκός του Λίτσα και του Σπανέα και ο Ολυμπιακός του Σπάθα! (Αν και ο τελευταίος έκανε και μεταγραφές. Επί Πατέρα… τα έβλεπε πράσινα, μετά θυμήθηκε την Πειραιώτικη καταγωγή και άλλαξε χρώμα προτίμησης…).

Και δεν είναι μόνο αυτά φίλες και φίλοι… Παρά το ότι είναι σοκαριστικό να βλέπουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να έχουν σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης κατά της κακής ΚΕΔ, όχι επειδή αδικούνται, αλλά γιατί δεν ευνοούνται (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ) έχουμε και τρισχειρότερες καταστάσεις, που μας φέρνουν σε πραγματικά δύσκολη θέση…Δύσκολη γιατί δεν πιστεύουμε στα μάτιας μας!

Ήταν  δύο αιώνιοι εχθροί. (Έτσι έλεγαν…). Ο ένας κυνηγούσε τον άλλο παντού και πάντα. Οι κόντρες τους έριχναν Κυβερνήσεις. Συγκρούονταν οι δύο και… γίνονταν σεισμός στη χώρα. Κόκκινα και πράσινα καφενεία! Όλα χωρισμένα στα δύο ήταν… (Έτσι έλεγαν…). Με Μέσα Ενημέρωσης τα οποία ήταν βαμμένα από πάνω έως κάτω με τα χρώματα των ομάδων. Και τώρα; Εν έτη 2017;

Και τώρα, φθάσαμε στη ΜΕΓΑΛΗ μέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, να βλέπουμε τα πιο κόκκινα των κόκκινων Μέσων, να συμπαραστέκονται στον Παναθηναϊκό για τις κακές διαιτησίες που έχει υποστεί! Να το διαβάζεις 150 φορές και να μην μπορείς να πιστέψεις στα μάτια σου! Ερυθρόλευκα κείμενα υπέρ του… καημένου του Παναθηναϊκού, που αδικήθηκε στον αγώνα με την Κέρκυρα! (Φοβερά πράγματα. Αδιανόητα… Ασύλληπτα).

ΤΕΛΟΣ! Τιμή και δόξα σε όσους έχουν καθαρίσει τόσο πολύ το Ελληνικό ποδόσφαιρο! Το καθαρίζουν -για την ακρίβεια- σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι πιο ευνοημένοι ever, να βγαίνουν από τις πρώτες αγωνιστικές και να διαμαρτύρονται επειδή δεν ευνοούνται. Ευχαριστούμε πραγματικά όλους όσους μας βοηθούν να ζούμε τις πολύ-πολύ μεγάλες και ιστορικές στιγμές, αυτής της δυνατής κοκκινο-πράσινης φιλίας, κατά του καθαρού ποδοσφαίρου.

Ας το απολαύσουμε… Τι άλλο;

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ