8 μέρες, 3 παιχνίδια, 1 στόχος

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Περίμενε καιρό η Ομόνοια για να αρχίσει να παίζει στο πρωτάθλημα, λόγω των αναβολών, αλλά τώρα έχει μαζεμένα παιχνίδια.

Μέσα σε 8 μέρες θα δώσει 3 παιχνίδια, αφού θα διεξαχθεί και ένα από τα εξ’ αναβολής, με κοινό παρανομαστή και στα τρία ματς το τρίποντο που επιζητούν οι «πράσινοι».

Με βάση το μότο του Πάμπου Χριστοδούλου (παιχνίδι με παιχνίδι) κινούνται στην Ομόνοια και μ’ αυτό το σκεπτικό στο μυαλό των «πράσινων» βρίσκεται μόνο η Πάφος. Το «διπλό» θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ για την Ομόνοια, η οποία θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, για να πάρει και αυτοπεποίθηση. Τη χρειάζονται οι παίκτες της για να κερδίσουν χρόνο και να δέσουν, καθώς φάνηκε και στην πρεμιέρα πως λείπει η απαιτούμενη χημεία λόγω των πολλών νέων προσώπων.

Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στην «εβδομάδα των τριών αγώνων», καθώς ακολουθούν η ΑΕΚ μεσοβδόμαδα και η Αλκή. Χρειάζεται το 2 στα 2 η Ομόνοια για να εκμεταλλευτεί στη συνέχεια την έδρα της, αφού θα έχει τρία διαδοχικά παιχνίδια στο ΓΣΠ (το τρίτο με τον Ολυμπιακό).

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ