Το συστατικό της… διαφοράς

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Φέτος είναι όλα αλλιώς στην Ομόνοια. Μια νέα ομάδα που δημιουργήθηκε μετά το εκτεταμένο λίφτινγκ του καλοκαιριού ζει μέσα σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.

Το σημαντικότερο όλων είναι η πίστη όσων βρίσκονται στο “Ηλίας Πούλλος” για διακρίσεις την φετινή σεζόν και κυρίως η επιστροφή του κόσμου της ομάδας. Το πιο δυνατό ενισχυτικό όπλο που δίνει ώθηση στους ποδοσφαιριστές είναι εδώ και το βροντερό παρών στην πρεμιέρα είναι το δείγμα για την συνέχεια.

Το συστατικό που θα κάνει στην διαφορά στην συνταγή της φετινής ομάδας είναι η υπομονή. Τόσο από τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία όσο και από τους οπαδούς. Η σεζόν ξεκίνησε με θετικό τρόπο όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην έρθουν και ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Εκεί θα πρέπει άπαντες να δείξουν υπομονή, να στηρίξουν την προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη για αν φτάσει η Ομόνοια πιο κοντά στον στόχο της.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ