Ο Πούτσε βοηθός, ο βοηθός του προπονητής!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 1.000.000€ εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Στον Αντόνιο Πούτσε είχε δώσει τα ηνία της Ανόρθωσης ο Αλμπέρτο Μπενίτο πέρυσι, με τα γνωστά αποτελέσματα, με τον Αντόνιο Ροδρίγεθ Σαράβια να είναι βοηθός του.

Ένα χρόνο μετά οι ρόλοι αυτών των δύο έχουν αντιστραφεί.

Το καλοκαίρι ο Πούτσε υποβιβάστηκε σε βοηθός προπονητή, στην Σεντ Ετιέν. Αντίθετα ο βοηθός του στην Ανόρθωση, γίνεται πρώτος προπονητής. ο Σαράβια (πιο γνωστός ως Ρόδρι στην Ισπανία) διαδέχτηκε τον Γιουίς Καρέρας στον πάγκο της Ταραγόνα.

Η διοίκηση της καταλανικής ομάδας έχρισε αρχικά υπηρεσιακό τεχνικό τον Ρόδρι, αλλά κάνει νέες σκέψεις και σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ από την Ισπανία ο πρώην βοηθός προπονητή της Ανόρθωσης προάγεται σε πρώτο προπονητή στην ισπανική Σεγούντα. Σε αντίθεση με τον Πούτσε που έγινε βοηθός…

Αν σας θυμίζει κάτι και το όνομα Καρέρας, είναι ο προπονητής που “φλέρταρε” ο Τσάβι Ρόκα πριν καταλήξει στον Ιμανόλ Ιντιάκεθ. Ο Καρέρας ήταν επί ένα χρόνο άνεργος, ανέλαβε το καλοκαίρι την Ταραγόνα και τώρα έγινε ο πρώτος προπονητής που απολύθηκε από τη Σεγούντα μετά από μόλις 4 αγωνιστικές. Αφήνει την ομάδα του ουραγό, με ένα βαθμό.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ