Έτοιμοι για ντέρμπι

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Μετά την επιτυχημένη… προθέρμανση ακολουθούν τα πρώτα διαγωνίσματα για την ΑΕΛ που αντιμετωπίζει στην συνέχεια του πρωταθλήματος την ΑΕΚ στην Αρένα της Λάρνακας.

O Mπρούνο Μπαλταζάρ έχει εντοπίσει τις αδυναμίες που εμφανίστηκαν στις προηγούμενες αγωνιστικές και εργάζεται με σκοπό την βελτίωση σε επί μέρους κομμάτια του παιχνιδιού. Κυρίως όσο αφορά την τελική προσπάθεια είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά στο τελείωμα των φάσεων καθώς υπάρχει αναντιστοιχία ευκαιριών και γκολ σε μεγάλο βαθμό που επιτρέπει στον αντίπαλο να διεκδικεί με αξιώσεις βαθμολογικό κέρδος.

Η ΑΕΛ ιδιαίτερα σε παιχνίδια με υποδεέστερες ομάδες θα πρέπει να μην δίνει δικαιώματα, “καθαρίζοντας” τους αγώνες και προς αυτή την κατέυθυνση δουλεύει η τεχνική ηγεσία με τους ποδοσφαιριστές.

Όσο αφορά το επικείμενο ματς με την ΑΕΚ, στο στρατόπεδο των Γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού δηλώνουν έτοιμοι για ντέρμπι και υπάρχει η πίστη  ότι στο πρώτο ραντεβού με μεγάλη ομάδα στο πρωτάθλημα οι ποδοσφαιριστές θα εμφανιστούν διαβασμένοι για το πρώτο μεγάλο διπλό της σεζόν.

Στα θετικά από την μέχρι σήμερα πορεία της ΑΕΛ συγκαταλέγεται ο πλουραλισμός στον αριθμό ποδοσφαιριστών που δημιουργούν φάσεις και το ζητούμενο είναι η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι μια ευκαιρία για να γίνει η αρχή και σε αυτό το σκέλος του παιχνιδιού…

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ