Μπατάλια: «Χαρούμενος για τη νίκη αλλά στο Champions League δεν χαλαρώνεις»!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

 

Ο Μπατάλια σχολίασε για το ματς:
Το να αγωνιστώ στο Champions League είναι το όνειρό μου. Θα μπορούσαμε θεωρώ να σκοράρουμε και άλλα γκολ. Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά αλλά και πάλι δεν αξίζαμε να πάει έτσι το ματς στο τέλος. Αυτό είναι όμως το Champions League. Δεν μπορείς ποτέ να χαλαρώνεις σε αυτόν τον θεσμό.
Είμαι χαρούμενος με τη νίκη για το παιχνίδι που κάναμε γιατί αυτό το γκρουπ θέλει να κάνεις πολύ καλά ματς. Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα όμως και να βελτιωθούμε. Δουλέψαμε ιδιαίτερα σκληρά, προετοιμάσαμε καλά τον αγώνα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι παιχνίδι με παιχνίδι.
Ο Ζόναθαν Σίλβα από μέρους του επισήμανε:
Δεχθήκαμε 2 γκολ σε λίγα λεπτά στο τέλος. Πιστεύω ότι γίνεται αυτό στο ποδόσφαιρο. Μπορεί αν συμβεί. Είναι από την άλλη σημαντικό που πήραμε 3 πόντους. Ήθελα προσωπικά να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που μου έδωσε ο προπονητής. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε και άλλο. Το εάν μπορούμε να… χτυπήσουμε ή όχι και την Μπαρτσελόνα θα το δούμε.

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ