Θέλει τα τρεξίματα του Άλεφ….

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Το τονίσαμε ξανά ότι θα είναι … αυτοκτονία για τον Απόλλωνα αν με την Λιόν χρησιμοποιήσει και τον Άλεξ Ντα Σίλβα και τον Μαρτίνες στον άξονα και ο ίδιος ο κόουτς το ξέρει πολύ καλά αυτό καθώς άλλο ο Ολυμπιακός και άλλο το μεγαθήριο από την Γαλλία που έχει βλέψεις μέχρι και τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Στην έδρα της θα γίνει ο τελικός και θέλουν να είναι εκεί στην γιορτή.

Ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει στο πρώτο παιχνίδι του κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης να τους βάλει φρένο όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό. Και κάπου εδώ επιστρέφουμε στον πρόλογο. Περιμένουμε ότι ο Νίκο Μαρτίνες θα μείνει στον πάγκο και την θέση του θα πάει ο Άλεφ ο οποίος θα πλαισιώσει τον Σακέτι και ο Ντα Σίλβα θα κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Μιλάμε για ένα παιχνίδια με ρυθμούς πολύ διαφορετικούς από αυτούς του Μακαρείου το περασμένο Σάββατο και τα τρεξίματα θα παίξουν τον σημαντικότερο ρόλο. Από την στιγμή που ο νεαρός Βραζιλιάνος μπορεί να κάνει στο γήπεδο περισσότερα από ένα πράγματα, δηλαδή και αμυντικά να παίξει αν χρειαστεί αλλά και να προσφέρει και στο οργανωτικό κομμάτι και με δεδομένο ότι θα είναι ακόμα πιο έτοιμος μετά τον τραυματισμό του τότε θα είναι μεγάλη μα πάρα πολύ μεγάλη έκπληξη αν δεν πάρει φανέλα βασικού.

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ