Τα εισιτήρια με ΑΕΛ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΑΕΚ ARENA, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/09, 20:00).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το απόγευμα από τα Γραφεία του Σωματείου.

Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και πάλι το Online σύστημα αγοράς εισιτηρίων και ο κόσμος θα μπορεί να πάρει εισιτήριο σε οποιαδήποτε θέση του AEK ARENA, εκτός από αυτές που είναι ήδη κρατημένες από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και τα VIP (τμήμα Αγία Μαρίνα). Το Onlineσύστημα θα συνεχιστεί μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα. Όσοι προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα με την ΑΕΛ μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων, θα συμμετάσχουν αυτόματα στην κλήρωση για μία επίσημη φανέλα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ο τυχερός θα ανακοινωθεί μετά το παιχνίδι.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (18:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Εισιτήρια στα ταμεία του γηπέδου θα πωλούνται ΜΟΝΟ για τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Δεν θα υπάρξει πώληση εισιτηρίων στο γήπεδο για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την Μπουτίκ του Σωματείου.

Υπενθυμίζεται η εφαρμογή του μέτρου της ταυτοποίησης σε όλα τα παιχνίδια στο ΑΕΚ ARENA.

Τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά το ωράριο στα Γραφεία του Σωματείου:

Τρίτη: 15:00-18:00
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-16:00

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ