Η πρόκληση του Μπαλταζάρ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της προπονητικής καριέρας του χαρακτήρισε την ΑΕΛ ο Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Είναι γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε πολλές παραστάσεις στην προπονητική πριν αφιχθεί στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΛ, είναι ωστόσο σημαντικό ότι θεωρεί την ομάδα της Λεμεσού ως μία τεράστια πρόκληση για τον ίδιο.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους πήρε ένα ρίσκο όταν επέλεξε έναν σχετικά άπειρο τεχνικό για τον πάγκο της ΑΕΛ, σε μία περίοδο μάλιστα που ο πάγκος της «έκαιγε». Ένα ρίσκο που του «βγαίνει», αφού ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει κερδίσει άπαντες: παίκτες, διοίκηση και κόσμο.

Έδειξε από την πρώτη στιγμή πως είναι… δουλευταράς. Κι αυτό καλύπτει την όποια απειρία. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έδειξε από την αρχή πως είναι φιλόδοξος προπονητής, πως θέλει να πετύχει, πως βλέπει την ΑΕΛ ως την ευκαιρία που έψαχνε για να αναδειχτεί ως προπονητής.

Το δήλωσε και στη συνέντευξη που έδωσε στην Cytavision πως βλέπει την ΑΕΛ ως τεράστια πρόκληση. Κι από αυτό μόνο κερδισμένη μπορεί να είναι η ΑΕΛ, όταν έχει έναν προπονητή που αφιερώνεται στην ομάδα και τους στόχους της.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ