Η δεύτερη φορά

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Απόλλωνας γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα απέναντι στο μεγαθήριο που ονομάζεται Λιόν.

Παρόλα αυτά το παιχνίδι της Πέμπτης αποτελεί μια μεγάλη γιορτή και έτσι είναι που το βλέπουν στο «γαλάζιο στρατόπεδο». Για πρόκριση ούτε καν λόγο δεν κάνουν, απλά θα κοιτάξουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να το χαρούν και όπου βγάλει.

Ένα ιδιαίτερο στατιστικό είναι ότι στα 51 χρόνια παρουσίας του στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο Απόλλωνας θα τεθεί αντιμέτωπος με ομάδα από την Γαλλία.

Η πρώτη παρουσία των «γαλάζιων» στην Ευρώπη ήταν το 1966, ενώ συναντήθηκαν για πρώτη φορά με ομάδα από την Γαλλία στο Γιουρόπα Λιγκ της περιόδου 2013-2014 όταν στα πλέιοφ έπαιξαν με τη Νις και την απέκλεισαν. Εύχονται όλοι η κατάληξη του αγώνα με τη Λιόν να είναι ανάλογη με αυτή με τη Νις στο ΓΣΠ και οι νίκες με τους Γάλλους αντιπάλους να διπλασιαστούν.

Τότε ο Σανγκόι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, τώρα είναι άλλοι που καλούνται να αναλάβουν αυτό τον ρόλο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Άντον Μαγκλίτσα θα είναι έτοιμος και αν όλα πάνε καλά θα πάρει φανέλα βασικού, ο Σκέμπρι είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και πιθανότατα το ίδιο θα γίνει και με τον Άλεφ.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ