Γυρίζουν σελίδα…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

O υπεύθυνος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος  μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» για την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο των Ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά:

Για την βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ: «Μετά από τέτοια παιχνίδια το κλίμα είναι βαρετό. Όμως βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος και θα το αντιμετωπίσουμε, θα γυρίσουμε σελίδα και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με τη Δόξα. Είναι θέμα σωστής διαχείρισης. Δεν είπαμε πως θα πάμε χωρίς ήττα σε όλο το πρωτάθλημα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, θέλουμε χρόνο. Μια ήττα από τον ΑΠΟΕΛ είναι μέσα στο πρόγραμμα, δεν μπορούμε να πούμε πως χάσαμε που μια ομάδα που είχαμε σίγουρα του τρεις βαθμούς. Γυρίζουμε σελίδα βλέπουμε τον αγώνα με τη Δόξα και πάμε σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα».

«Στεναχωρηθήκαμε πολύ από την προχθεσινή παρουσία και ένας από τους λόγους ήταν και ο κόσμος που αγκάλιασε την προσπάθεια»

Για το ότι δεν βγαίνουν στην ομάδα τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν μας βγαίνουν τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια, αλλά πιο πριν είχαμε καλή παράδοση με τον ΑΠΟΕΛ. Είχαμε κάνει συνεχόμενες νίκες. Δεν μας βγήκε το Σάββατο βλέπουμε όμως τη συνέχεια».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή πέραν από τον Σανγκόι που θα διαφανεί σήμερα το μέγεθος του προβλήματος του».

Για τον κόσμο: «Στεναχωρηθήκαμε πολύ από την προχθεσινή παρουσία και ένας από τους λόγους ήταν και ο κόσμος που αγκάλιασε την προσπάθεια. Δεν τον αφήσαμε ευχαριστημένο στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, όμως το καλούμε να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα και η ομάδα θα ανεβάσει στροφές. Η Νέα Σαλαμίνα προσελκύει κόσμο από όλες τις πόλεις. Είναι κόσμος που εύκολα ενθουσιάζεται, εύκολα απογοητεύεται. Εμείς τον καλούμε να μην απογοητεύεται και όλοι μαζί μπορούμε ακόμη και για εξάδα».

Για τον Νταμάχου: «Πραγματικά ο Νταμάχου με έχει ενθουσιάσει. Θυμάμαι να σας πω και ένα παράδειγμα στο φιλικό με τη Δόξα. Πολλοί αντέδρασαν για την παρουσία του Νταμάχου μιας και τα πόδια ήταν βαρετά μετά την προετοιμασία. Ο Νταμάχου έχει ξεχωρίσει τις πρώτες τρεις αγωνιστικές και μαζί με κάποιους άλλους παίκτες στο χώρο του κέντρου θα δέσουν πολύ καλά. Χρειάζεται χρόνος για όλους. Ένας ξένος που έρχεται από άλλη χώρα χρειάζεται χρόνο. Όπως η ομάδα ακριβώς. Έχουμε 15 νέους παίκτες και χρειάζεται χρόνος και αυτό θα έρθει από τα παιχνίδια. Η ομάδα ακόμη δεν έχει δείξει τις δυνατότητες της. Μόνο ένα μικρό δείγμα στον αγώνα με την Ανόρθωση. Στη συνέχεια όμως θα δούμε την ομάδα να ανακάμπτει».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ