Έχει βάθος με αποδείξεις…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Νέστωρας Μυτίδης, Χοάν Τομάς, Νάτσο Κάσες, Μάριος Αντωνιάδης, Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς, Βίνσεντ Λαμπάν, Νίκος Εγγλέζου, Μαλόκου, Νέλσον, Πάνκοφ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Σόρια, Αντώνης Γιωργαλλίδης.

Καταγράψαμε 13 ποδοσφαιριστές που θα έπαιζαν βασικοί σε οποιαδήποτε κυπριακή ομάδα θα πρωταγωνιστούσε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία αλλά δεν ήταν βασικοί στο τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ερμή. Και χωρίς αυτούς η ομάδα του Ιδιακέθ καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και με σχεδόν σβηστές τις μηχανές.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι η ΑΕΚ διαθέτει βάθος, αυτό το τονίσαμε αρκετές φορές αλλά καταγράφοντας τα ονόματα που βρίσκονταν στον πάγκο και κάποια εκτός αποστολής αυτός φαίνεται και με αποδείξεις. Το βάθος είναι το στοιχείο που έλειψε από την ομάδα και δεν άντεξε τα τελευταία τρία χρόνια μένοντας τελικά πίσω από το ΑΠΟΕΛ.

Φέτος το βάθος το διαθέτει, γυρίζοντας στον πάγο οι κόουτς βλέπει ότι έχει επιλογές να αλλάξει πράγματα ανάλογα με τον αντίπαλο και όλο αυτό είναι ένα επιπλέον συν στην προσπάθεια που θα κάνει αυτή η ομάδα για να κόψει πρώτη το νήμα για πρώτη φορά στην ιστορία της

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ