Δωρεά Μαρινάκη σε νέες εγκαταστάσεις του Λυκείου Μητρόπολης Πειραιά

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

 

Ιδιαίτερα σημαντική και συγκινητική ήταν η φετινή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και αυτό διότι μαζί με την Ακολουθία του Αγιασμού της νέας περιόδου εγκαινιάστηκαν και οι νέες εγκαταστάσεις του Λυκείου της τοπικής Εκκλησίας.
Ιδιαίτερη αναφορά από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Πειραιώς έγινε προς στον Δωρητή του Ιδρύματος, Μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κυρό Πολύκαρπο (Λιώση) «ο οποίος ενεπνεύσθει αυτό το μεγάλο όραμα, αυτό το μεγάλο έργο και δώρισε αυτόν τον πολυχώρο τον οποίο η εμπνευσμένη ποιμαντορία του σεπτού προκατόχου μου Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κ. Καλλινίκου, οδήγησε σε αυτό το κάλλος που αποτελεί μέσα στην καρδιά της πόλεώς μας, έναν λειμώνα ευσεβείας και αγάπης που μεταλαμπαδεύει στη διάδοχη γενεά τα ζώπυρα του Γένους». Αναφερόμενος στην ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής προτάσεως του ιδρύματος, σημείωσε πως «επιτέλους ολοκληρώθηκε ο ιερός προγραμματισμός και το όραμα μιας μεγάλης πλειάδος ανθρώπων που εργάστηκαν φιλότιμα, που προσπάθησαν, που πίστεψαν σε αυτό το όραμα».
Αφού επεσήμανε ο Σεβασμιώτατος ότι οι νέες πλήρως εξοπλισμένες με τη νεότερη τεχνολογία εγκαταστάσεις του Λυκείου αποτελούν δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην μνήμη του πατέρα του Μιλτιάδη υπογράμμισε: «Σήμερα πλέον παραδίδεται στην ιστορία, παραδίδεται στην πόλη, παραδίδεται στην Εκκλησία αυτή η ιερά προσπάθεια που έχει ως μοναδικό σκοπό και στόχο να μεταλαμπαδεύσει την πίστη και την Ελλάδα στην διάδοχη γενιά, στα παιδιά μας που είναι ότι πολυτιμότερο και ευγενέστερο μας έχει χαρίσει ο Θεός». Επίσης παρέδωσε στην εκπρόσωπο του κ. Μαρινάκη ενθύμιο από την σημερινή τελετή εγκαινίων του Λυκείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ