Χρόνος (δεν) υπάρχει

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Η Ομόνοια ξεκίνησε με νίκη το νέο πρωτάθλημα και ο κόσμος της ομάδας έμεινε ικανοποιημένος από το πρώτο αποτέλεσμα και περιμένει ακόμα καλύτερο το σύνολο του Πάμπου Χριστοδούλου στην συνέχεια.

Το επιθετικό ξεκίνημα απέναντι στον Εθνικό ενθουσίασε όμως το γεγονός ότι δεν ήρθε ένα γρήγορο γκολ και οι Πράσινοι δεν “καθάρισαν” νωρίς το παιχνίδι αποτελεί το μοναδικό αρνητικό σημείο στον αγώνα.

Είναι πολύ σημαντικό για την Ομόνοια να μαζεύει βαθμούς με συνεχόμενες νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος και οι επιτυχίες έστω με… μισό-μηδέν θα αποδειχθούν μεγάλης αξίας τον… Μάϊο όταν γίνει η σούμα.

Χρόνος για γκέλες δεν υπάρχει, χρόνος για να φτάσει η ομάδα στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης υπάρχει μπόλικος. Ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου είναι παιχνίδι με παιχνίδι να αυξήσουν τα επίπεδα ομοιογένειας και οι ποδοσφαιριστές να παίζουν με… κλειστά μάτια, να αποδίδουν δηλαδή οι αυτοματισμοί σε τέτοιο επίπεδο που η ομάδα θα μπορεί να αποκτήσει χημεία και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι της.

Η τελική προσπάθεια παίζει σημαντικότατο ρόλο στους αγώνες και από εκεί θα εξαρτηθούν πολλά για την πορεία της Ομόνοιας. Το πρώτο δείγμα είχε θετικό πρόσημο για το Τριφύλλι και άπαντες πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στην Πάφο και τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής όπου η νίκη θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ…

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ