Μπαλταζάρ: «Η μεγαλύτερη πρόκληση»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ήταν καλεσμένος στην Cytavision το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή “Ώρα για μπάλα” και είπε αρκετά για την ΑΕΛ. Δείτε μερικές από τις σημαντικές τοποθετήσεις του…

“Θέλουμε να έχουμε νοοτροπία νικητή. Έχουμε πολύ καλές ομάδες να αντιμετωπίσουμε, όμως οι παίκτες είναι πολύ καλοί επαγγελματίες και λαμβάνουν τα μηνύματα που τους μεταφέρω”.

“Ξέρω καλά σε ποια ομάδα είμαι προπονητής. Κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Είμαι νεαρός και φιλόδοξος και θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι”.

“Προετοίμαζα τον εαυτό μου 10 χρόνια. Θέλω να πάρω βήμα-βήμα την καριέρα μου. Ξεκίνησα στην Πορτογαλία και σιγά σιγά ήρθα εδώ με υπομονή και αργά βήματα. Η ΑΕΛ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που ανέλαβα και είμαι έτοιμος”.

“Ο Βοζίνια είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, τον γνωρίζω απ’ την Πορτογαλία. Μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικός. Ο Ρόμο πέρσι έκανε εκπληκτική σεζόν και είχα την μεγάλη πρόκληση να τον αντικαταστήσω. Ο Βοζίνια μπορεί να το κάνει, είναι επαγγελματίας”.

“Η πρόταση της ΑΕΛ με τίμησε. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος και είδα παιχνίδια της στην τηλεόραση. Μετά την πρόταση του προέδρου ήμουν απόλυτα βέβαιος πως είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Ξεκινήσαμε κάτι μαζί, είναι μόνο η αρχή και δεν μπορείς να χαλαρώνεις”.

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ