Αυξημένες απαιτήσεις

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Μετρώντας το απόλυτο των βαθμών μετά από δύο αγώνες στο πρωτάθλημα, στην ΑΕΛ είναι ικανοποιημένοι από την βαθμολογική συγκομιδή και κοιτάζουν το παιχνίδι στην Αρένα της Λάρνακας με αισιοδοξία.

Τα παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα σε ΑΕΚ και Απόλλωνα έχουν μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας και ως εκ τούτου οι Γαλζοκίτρινοι της Λεμεσού πρέπει να εμφανιστούν βελτιωμένοι και ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους για να εξασφαλίσουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν.

Στα ντέρμπι κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο και καθορίζει την εξέλιξη και την έκβαση των αγώνων. Στην ΑΕΛ έχουν θέσει ψηλά των πήχη και οι προσδοκίες του κόσμου είναι μεγάλες.

Οι αυξημένες απαιτήσεις για τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Απόλλωνα είναι απόρροια όσων είδαμε από την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Μια ομάδα που ο κάθε ποδοσφαιριστής μετά από τους αγώνες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα ξέρει καλά τον ρόλο του με στόχο το καλύτερο δυνατό για το σύνολο.

Σε ένα πρωτάθλημα όπου για να εξασφαλίσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πρέπει να τερματίσεις στην πρώτη τριάδα ή να κατακτήσεις το κύπελλο, τα ντέρμπι ίσως καθορίσουν την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ