«Το πάθημα να γίνει μάθημα»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Αφήνει πίσω του τη γκέλα με τον Ολυμπιακό και κοιτά την πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ με την Λιόν ο Απόλλωνας.

Δείτε τι είπε ο αντιπρόεδρος της ομάδας ,Φάνος Κιννής, στον Super ΣΠΟΡ FM:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό…

«Είναι ένα αποτέλεσμα απρόσμενο αλλά προσπαθούμε να κρατήσουμε τα θετικά. Είναι ένα πάθημα το οποίο πρέπει να γίνει μάθημα. Ευτυχώς είναι ακόμα η πρεμιέρα και ο προπονητής αντιλήφθηκε τα λάθη και θα είμαστε εντελώς διαφορετική ομάδα από το επόμενο παιχνίδι».

Είναι πολλές οι ομάδες που θα σας παίζουν φέτος με κλειστές άμυνες…
«Θεωρούμε ότι έχουμε την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Πολλές ομάδες θα μας παίζουν με κλειστές άμυνες αλλά αν θέλουμε να μιλάμε για πρωτάθλημα θα πρέπει να βρούμε το αντίδοτο σε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Δεν νομίζω να ισχύει η δικαιολογία ότι το μυαλό ήταν στην Λιόν…
«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο προπονητής φρόντισε να περάσει στους παίκτες πόσο σημαντικό παιχνίδι ήταν . Πάντοτε η πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες. Λίγο από όλα είναι, είναι και η ατυχία, χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες επιπόλαια κι αυτά βοήθησαν στο να χαθούν οι δύο βαθμοί».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με την Λιόν…
«Είναι ένα παιχνίδι που μας ενδιαφέρει, παίζουμε σε ένα δύσκολο όμιλο αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, ειδικά στο ΓΣΠ με τον κόσμο μας. Βλέποντας του αντιπάλους δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόκριση, θα κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και αν δούμε ότι υπάρξει πιθανότατα να προκριθούμε θα το παλέψουμε. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα λαλά έρχεται Ευρωπαϊκό παιχνίδι και ανάλογα θα προετοιμαστούμε».

Για το αγωνιστικό κομμάτι…
«Θα δούμε τι γίνεται με τον Μαγκλίτσα αλλά δεν θα το ρισκάρουμε. Ο Αγγελή έκανε μέρος του προγράμματος και από βδομάδας θα μπουν και οι Μακρίδης και Παπουλής».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ