Οι must win αγώνες, οι υπερβάσεις και η υπόσχεση

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Δεν είναι όλοι οι αγώνες ίδιοι και αυτό ισχύει και για την Νέα Σαλαμίνα. Υπάρχουν οι αγώνες που πρέπει να κερδίζει (δεν το έκανε με τον Άρη, πρέπει να το κάνει με την Δόξα), υπάρχουν και οι αγώνες που για να κερδίσει πρέπει να κάνει την υπέρβαση(το διεκδίκησε με την Ανόρθωση μέχρι τέλους, δεν άντεξε με τον ΑΠΟΕΛ).

Η Νέα Σαλαμίνα παρά το γεγονός ότι αξιοποίησε ένα λάθος του αντιπάλου και πήρε το προβάδισμα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί κατάλληλα το 1-0 και δεν μπόρεσε να… χαλιναγωγήσει τον ρυθμό του ΑΠΟΕΛ.

Το σκορ ξέφυγε και αυτό είναι κάτι που πλήγωσε τον κόσμο της των Ερυθρόλευκων. Το ζητούμενο για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι να αφήσει πίσω τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής και να αντλήσει δυνάμεις για να ανταποκριθεί στον αγώνα απέναντι στην Δόξα.

Ο Λιάσος Λουκά έδωσε υπόσχεση… προόδου στον κόσμο της ομάδας μετά την ήττα του Σαββάτου. Ήδη έχουν επιστρέψει μονάδες που είχαν προβλήματα τραυματισμών(Ρόκε, Κούσουλος, Μιντίκκης) και η Νέα Σαλαμίνα έχει όλα τα εφόδια για να παρουσιαστεί βελτιωμένη στην συνέχεια.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ