Ρ. Χόπλαρου: «Respect στον Νίκο Γκάλη και στις αξίες που συμβολίζει»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Με αφορμή την παραλαβή του πορτοκαλί τζάκετ των Hall of Fame από τον Νίκο Γκάλη στο Σπρίνγφιλντ της Μασαχουσέτης, η εκπαιδευτικός και πολιτικός Ρένα Χόπλαρου εκθειάζει την προσωπικότητα του «θρύλου» της ελληνικής καλαθόσφαιρας.

Διαβάστε επίσης: Πόσο καλά γνωρίζετε τον Νίκο Γκάλη;

Αναλυτικά η ανάρτηση της στα ΜΚΔ:

«Ο Νίκος Γκάλης παραμένει ως ένα από τα ελάχιστα ινδάλματα στη ζωή μου και αναφέρομαι σε κάθε χώρο του βίου του.Το βράδυ του ’87 αντί να πάει μπουζούκια πήγε προπόνηση. Είναι αξιοθαύμαστο να είσαι στην κορυφή, κλάσεις ανώτερος των άλλων και να συνεχίζεις να κάνει έξτρα ατομική προπόνηση.

Η διεθνής διάκριση ήρθε με συστηματική και σκληρή δουλειά. Ό,τι του στέρησε η σωματική του διάπλαση (κοντός για μπάσκετ) το αντικατέστησε με τεχνική και ευφυές παίξιμο.Υπό αυτή την έννοια υπερέβη εαυτόν. Ο ορίζοντας του ήταν εξαρχής αλλού. Έξω από τα σύνορα της “Ελλαδίτσας”.

Αυτό να το έχουμε στον νου μας κάθε φορά που γνωριζουμε κάποιον που μας το παίζει καμπόσος. Στέκει έξω από τον μικρόκοσμό μας;

Respect στον Νίκο Γκάλη και στις αξίες που συμβολίζει.»

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ