Αυτοί οι ρυθμοί είναι άγνωστοι για εμάς

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Το στατιστικό που αμέσως κατέγραψαν όλοι οι συνάδελφοι μετά την ήττα της Εθνικής μας στην Εσθονία είναι ότι δεν μπορούμε σαν αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κολλήσουμε δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία μέσα σε μερικές μέρες και δεν είναι ψέμα.

Η ιστορία αυτό έχει διδάξει και οι λόγοι υπάρχουν…

Ο κυριότερος είναι η νοοτροπία μας η οποία μεταφράζεται στην αλλαγή του προγράμματος του πρωταθλήματος λόγο Ευρώπης. Δεν λέμε να μην βοηθηθούν οι ομάδες μας που πλησιάζουν να παίξουν ομίλους ή βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό ( η Κύπρος είμαστε) αλλά δεν γίνεται να αναβάλουμε τα παιχνίδια και να κλείνουμε τις εκκρεμότητες πέντε μήνες μετά (βλέπε φετινό παράδειγμα).

Οι περισσότεροι από τους διεθνείς μας δεν μπορούν να ακολουθήσουν αυτό τον ρυθμό με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε διάστημα μερικών ημερών γιατί στην Κύπρο αυτό δεν γίνεται παρά μόνο 2-3 φορές σε μια ολόκληρη σεζόν και αυτό για 1-2 ομάδες οι οποίες σε κάποια στιγμή βλέπουν το πρόγραμμα τους να βαρυφορτώνεται.Αυτό που έγινε στην Εσθονία πρέπει να μας ανοίξει τα μάτια και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε με τον προγραμματισμό των αγώνων του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με τους αγώνες των ομάδων μας στην Ευρώπη. Αυτό έπρεπε να γίνει προ πολλού αλλά…

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ