Μέσω Εστορίλ, ξεπερνά τη μεταγραφή Πιέρου ο Χάμπος!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Δεν έχει γίνει καμία διαρροή για το κόστος της μετακίνησης με υποσχετική του Χάμπου Κυριάκου στην Εστορίλ.

Έχουμε όμως ασφαλείς πληροφορίες που θέλουν τον Απόλλωνα, όχι απλά να διασφαλίζεται, αλλά να έχει την προοπτική για να βγάλει αρκετό χρήμα μέσω του διεθνή άσου.

Συγκεκριμένα η διασφάλιση αυτή σημαίνει ότι μέσω της Εστορίλ είναι πολύ πιθανόν ο Χάμπος να φέρει μέχρι και 3 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του Απόλλωνα που αν επιβεβαιωθεί, θα τον κάνει τον πιο ακριβό παίκτη της Κύπρου που μεταγράφηκε στο εξωτερικό.

Πως θα γίνει αυτό; Μέσω της απόδοσης του με την ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ και της στενής παρακολούθησης από σπουδαίους μάνατζερ που βλέπουν πολύ το ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία και επενδύουν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Χάμπος πάει στην Πορτογαλία με πολύ καλό συμβόλαιο το οποίο πλησιάζει τις 200 χιλιάδες το χρόνο και από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας θα γνωρίζει πολύ σύντομα ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του ποδοσφαιριστή. Είτε στην Εστορίλ υπό μορφή ελευθέρας, είτε σε μεγαλύτερη ομάδα της χώρα που συνήθως πληρώνει γερά για να πάρει ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, είτε και σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ