Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Κύπελλο, ο προπονητής του Απόλλωνα Πάμπλο Ματσίν δήλωσε τα ακόλουθα:
«Νιώθω όπως νιώθουν όλοι οι οπαδοί μας. Ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα. Ήμασταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι και δεχθήκαμε ένα γκολ από τα 40 μέτρα στην μοναδική ευκαιρία της Πάφος FC. Δεν ξέρω αν μπορούν να πετύχουν ξανά τέτοια γκολ όπως αυτά που μας έβαλαν στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι. Τα έβαλαν με τον Απόλλωνα».

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

«Όντως δεν καταφέραμε να είμαστε στο α’ γκρουπ. Η απόδοση μας στο Κύπελλο ήταν καλή και θα μπορούσαμε να ήμασταν στον τελικό. Μπορούσαμε και περισσότερα στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες μας έπαιξαν πολύ καλά και είναι κρίμα που δεν προκριθήκαμε. Είναι κρίμα που δεν είχαμε την ίδια απόδοση και στο πρωτάθλημα. Με καθαρό μυαλό βλέπουμε τους λόγους που δεν μας έβαλαν στους πρώτους έξι. Άλλο η ιστορία της ομάδας και άλλο η παρουσία κατάσταση. Οφείλουμε να σκεφτούμε το μέλλον και ο Απόλλωνας οφείλει να κάνει ότι σας έχει συνηθίσει».

Για το γεγονός ότι λέχθηκε ότι φοβήθηκε το πρώτο παιχνίδι: «Δεν συμφωνώ με αυτό, ότι αντιμετωπίσαμε φοβισμένα την Πάφος FC. Αξίζαμε να περάσουμε στον τελικό. Μέχρι το 85’ στην Πάφο είχαμε ένα καλό σκορ, με τον αντίπαλο να κάνει τρία σουτ και να βάζει δύο γκολ. Είναι δύο τα παιχνίδια και είχα στο μυαλό μου να έρθει η πρόκριση στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ όπου ήμουν σίγουρο ότι θα προκριθούμε. Στην πατρίδα μου λέμε ότι κατόπιν εορτής γίνεται κριτική. Η ευθύνη είναι δική μου»