Μέσι: Οι στιγμές που έχτισαν τον θρύλο (doc)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Δείτε αποκλειστικά στο FourFourTwo του gazzetta.gr με ελληνικούς υπότιτλους το ντοκιμαντέρ για τις στιγμές που δημιούργησαν τον μύθο του Λιόνέλ Μέσι, με αφηγητή τον ίδιο!

 

Άλλαξε την ιστορία της Μπαρτσελόνα και του ίδιου του ποδοσφαίρου. Δημιούργησε ρεκόρ, έκανε χιλιάδες κόσμου να τρίβουν τα μάτια τους, πήρε τίτλους ομαδικούς και ατομικούς. Ποιες όμως είναι οι κομβικές στιγμές στην ιστορία ενός πραγματικού ποδοσφαιρικού θρύλου;

Το FourFourTwo συνεχίζει τα ποδοσφαιρικά ντοκιμαντέρ και παρουσιάζει τις στιγμές-κλειδιά στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μιλάει στην κάμερα, μαζί με ανθρώπους που τον γνώρισαν καλά στο χορτάρι ή έξω από αυτό.

Πατήστε τη ροδέλα με τις ρυθμίσεις (δίπλα στη ρύθμιση για τον ήχο του video), επιλέξτε στο Captions την επιλογή Greek και απολαύστε το ντοκιμαντέρ για τον εμβληματικό Αργεντινό με τους υπότιτλους που ετοίμασε το gazzetta.gr, αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα του κορυφαίου ποδοσφαιρικού περιοδικού στον πλανήτη. Του FourFourTwo!

Gazzeta.gr

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ