Συν και πλην

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Μετά την αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα η Ομόνοια θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της στις 10 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε ένα μήνα.
Αυτό μπορεί να θεωρηθεί πλεονέκτημα για τους πράσινους, καθώς θα έχουν περισσότερο καιρό στην διάθεση τους για προετοιμασία, αλλά παράλληλα θα δώσουν το πρώτο τους αγώνα όταν οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος θα δώσουν ήδη δύο αγώνες και αυτό μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα σε θέματα ρυθμού.
Φυσικά ο προπονητής της ομάδας Πάμπος Χριστοδούλου πρέπει να αισθάνεται χαρούμενος, καθώς με αυτή την εξέλιξη θα μπορεί να υπολογίζει τους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν στο ρόστερ μέσα στον Αύγουστο και χρειάζονταν χρόνο προσαρμογής ή ακόμα θα μπορεί να υπολογίζει τους ποδοσφαιριστές που είχαν κάποια μικροπροβλήματα και θα μπορούν να τα ξεπεράσουν χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα, όπως τις περιπτώσεις των Κανού και Εκίθα.
Στα αρνητικά όπως είπαμε και πιο πάνω πρέπει να θεωρείται το γεγονός πώς στις 10 Σεπτεμβρίου οι υπόλοιπες ομάδες θα έχουν δυο αγώνες περισσότερους, με τους πράσινους να δίνουν αργά την πρεμιέρα τους πλάι στον κόσμο τους που φέτος αναμένεται να δώσει ηχηρό παρών στα γήπεδα.
Μιχάλης Τίκκος

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ