Σχεδόν έτοιμος ο «νέος» Ερμής

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Τρεις ακόμη προσθήκες απομένουν για την ολοκλήρωση του ρόστερ του Ερμή.

Με την επιστροφή του Νίκου Παναγιώτου στην τεχνική ηγεσία τον περασμένο Ιούνιο, ο Κύπριος τεχνικός ανέλαβε τη δημιουργία του «νέου» Ερμή καθώς σχεδόν μια ολόκληρη ενδεκάδα αποτέλεσε παρελθόν. Περίπου δύο μήνες μετά η αποστολή αυτή φτάνει στο τέλος της και ο Ερμής είναι σχεδόν έτοιμος για να μπει ξανά στην αγωνιστική δράση.

Στόχος παραμένει όπως και την περσινή περίοδο η είσοδος στην πρώτη εξάδα, ενώ η αξίωση για απόκτηση μόνιμης έδρας στην Αραδίππου αποδεικνύει ότι οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν κάποτε να κάνουν και το βήμα πιο πέρα.

Για την ώρα αυτό που προέχει είναι ο Ερμής με το νέο ρόστερ να μπορέσει να ξαναπιάσει τα ίδια ψηλά αγωνιστικά επίπεδα με αυτά που τον έφεραν κοντά στους μεγάλους της κατηγορίας.

Με βάση την εικόνα που έδειξε η ομάδα στα μέχρι στιγμής φιλικά προετοιμασίας, υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και εκεί είναι που βασίζει τις ελπίδες του τόσο ο Νίκος Παναγιώτου όσο και η διοίκηση της ομάδας.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ