«Σκανάρει» Βικτόρια και σχεδιάζει πλάνο απόδρασης

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ σχημάτισε καλύτερη άποψη για την Βικτόρια Πλζεν μετά τον αγώνα πρωταθλήματος της τσέχικης ομάδας της τσέχικης ομάδας και ετοιμάζει σχέδιο δράσης που θα δίνει στην ΑΕΚ την προοπτική να εξασφαλίσει αποτέλεσμα που να αφήνει πολλές πιθανότητες πρόκρισης στον δεύτερο αγώνα.

Oι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν αύριο από την άδεια που τους παραχωρήθηκε και θα… λάβουν τις πρώτες εντολές σε επίπεδο προπόνησης ενόψει του σημαντικού αγώνα στην Τσεχία. Αναγκαστικά ο Βάσκος τεχνικός θα προβεί σε μια αλλαγή καθώς ο Φλοριάν είναι τιμωρημένος με τους Τριτσκόφσκι και Μυτίδη να διεδκικούν την θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Η ΑΕΚ έχει δείξει στους έξι αγώνες που προηγήθηκαν στο Εuropa League καλό πρόσωπο και κόντρα σε ένα ψηλότερο εμπόδιο, όπως είναι αυτό της Βικτόρια Πλζεν, καλείται να παρουσιαστεί πρώτιστα αποτελεσματική για να μπορέσει να διεκδικήσει τις πρόκριση στην Αρένα τις Λάρνακας με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ