Αναδιπλώνονται στη Cytavision και πληρώνουν πολύ ακριβά!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Μπροστά στο ενδεχόμενο να απολέσει την υπεροχή στα τηλεοπτικά, κάνει αναδίπλωση σε σύγκριση με την αρχική της πολιτική.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Cytavision να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των μεγάλων ομάδων φοβούμενη την εμπλοκή τόσο της Primetel όσο και της Cablenet.

Βασικά έρχεται να αναθεωρήσει την στάση που κράτησε πριν από λίγες βδομάδες και ήταν αιτία για να χάσει την Ομόνοια και την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες έφυγαν από τη Cytavision, επειδή για τη μεν Ομόνοια ζητήθηκαν εγγυήσεις και εγγυήσεις, ενώ για την ΑΕΚ δεν υπήρξε διάθεση βελτίωσης στους οικονομικούς όρους.

Οι πληροφορίες λένε ότι σήμερα πάει να γίνει οικονομική υπέρβαση σε επίπεδα ρεκόρ ώστε να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ, τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση κατά πρώτο λόγο. Για τον ΑΠΟΕΛ μάλιστα υποστηρίζεται ότι υπάρχει διάθεση να προσφερθεί συμβόλαιο που αρχίζει από τα 2.5 εκ. και φθάνει μέχρι τα 3 εκατομμύρια ευρώ υπό το φόβο ότι θα φύγει για να πάει στην Cablenet.

Αύξηση θα δοθεί επίσης στην Ανόρθωση, ενώ ένα ισχυρό συμβόλαιο έχει ετοιμαστεί για τον Απόλλωνα με στόχο να φύγει από την Primetel και να καλύψει την αποχώρηση της ΑΕΚ.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ