Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Ομόνοια;

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 1.000.000€ εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Ομόνοια και ο Πάμπος Χριστοδούλου συνεχίζει τις προσπάθειες για τις τελευταίες προσθήκες όσο αφορά ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής που θα στελεχώσουν τον βασικό κορμό της ομάδας.

Το ζητούμενο για τον Κύπριο τεχνικό είναι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία να γίνει σωστή δουλειά από όλους ούτως ώστε να προκύψει χημεία και ομοιογένεια στην ομάδα καθώς οι πολλές μεταγραφές θα χρειαστούν χρόνο για να δέσουν μεταξύ τους αλλά και την… παλιά φρουρά.

Είναι κάτι που έπραξε με επιτυχία στο παρελθόν ο Πάμπος Χριστοδούλου και θα επιχειρήσει να το εφαρμόσει ξανά αυτή τη φορά σε μια ομάδα με περισσότερες απαιτήσεις.

Όσο αφορά τον Σάλει, η περίπτωση του δεν θα προχωρήσει λόγω της φυσικής κατάστασης του ποδοσφαιριστή με την Ομόνοια να κινείται προς άλλες επιλογές.

Με βάση την ενίσχυση των υπόλοιπων μεγάλων ομάδων του πρωταθλήματος γίνεται αντιληπτό ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και η ποιοτική στελέχωση του καλοκαιριού αποτελεί προϋπόθεση για διάκριση με τα περιθώρια λαθών να είναι ελάχιστα.

Ο κόσμος της Ομόνοιας και όχι μόνο έχει την απορία για το τι θα καταφέρει να οικοδομήσει ο Πάμπος Χριστοδούλου την νέα σεζόν. Για το που μπορεί να φτάσει η Ομόνοια, οι πρώτες ενδείξεις θα διαφανούν με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο την 1η Αυγούστου όπου θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας ενώ στις 18-19 του μήνα θα διεξαχθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τους Πράσινους να υποδέχονται την ΑΕΚ σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ