Τα καλύτερα… έρχονται

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 1.000.000€ εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Απόλλωνας ενθουσίασε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν όμως οι Γαλάζιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πρώτη επιτυχία ήταν μόνο η αρχή.

Ο δρόμος προς τον στόχο και την είσοδο στους ομίλους είναι μακρύς και… δύσβατος γι αυτό και οι αρμόδιοι του προγραμματισμού εργάζονται με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση ενώ η τεχνική ηγεσία στοχεύει στην βελτίωση της ομάδας και κυρίως στη χημεία και τους αυτοματισμούς.

Οι κυπελλούχοι αναμένεται ότι θα προσθέσουν στο ρόστερ τους ακόμα έναν ακραίο επιθετικός και ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις εντός της εβδομάδας.

Ο κόσμος του Απόλλωνα έδειξε από την αρχή ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του ρόστερ ενώ ρόλο παίζουν και οι κινήσεις που έγιναν στο μεταγραφικό κομμάτι. Η πίστη ότι τα καλύτερα έρχονται είναι απόρροια από την δουλειά που γίνεται στο Κολόσσι και οι φίλοι της ομάδας έχουν πολλούς λόγους να αισιοδοξούν ότι φέτος είναι η χρονιά του Θεού.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ