Να συνεχίσει…τρένο

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Μετά το πρώτο θετικό δείγμα του Απόλλωνα, όλοι στην ομάδα της Λεμεσού έχουν πειστεί πως φέτος η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη από ποτέ, αλλά αυτή η εικόνα θα πρέπει να παραμείνει σταθερή…
Φυσικά δεν πρέπει να παρασύρει κανέναν μια καλή εμφάνιση, καθώς στην Μολδαβία η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα έχει να αντιμετωπίσει μια διαφορετική Ζάρια αφού θα παίζει μέσα στην έδρα της και χωρίς ιδιαίτερο άγχος μετά την ήττα με 3-0 και αναμένεται να τα δώσει όλα για όλα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ικανοποίηση προκαλεί η κατάσταση των νέων ποδοσφαιριστών(Ζάντερ, Σκέμπρι, Σίλβα και Ζελάγια) της ομάδας που έκαναν αρκετά καλή εμφάνιση και άφησαν υποσχέσεις ενόψει συνέχειας. Ο Σκέμπρι κατάφερε να σκοράρει μάλιστα δείχνοντας πώς ήρθε με… άγριες διαθέσεις με το καλημέρα.
Από την άλλη καλή παρουσία είχαν οι Ζαντέρ και Ζελάγια ενώ ο Σίλβα αγωνίστηκε σχεδόν μισή ώρα δείχνοντας καλά δείγματα γραφής, αλλά  σε τέτοιες περιπτώσεις… όλοι οι ποδοσφαιριστές θα κριθούν σε βάθος χρόνου.
Μιχάλης Τίκκος

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ