Ενισχυμένος… αλλάζει

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Η πρώτη εικόνα, απογοητευτική. Το μήνυμα, ηχηρό. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έφυγε απογοητευμένος παρά την νίκη επί της Ντουντελάνζ. Οι πρωταθλητές μεγάλωσαν και μαζί τους οι απαιτήσεις από τον κόσμο.

Οι επιτυχίες της δεκαετίας έχουν δώσει… δικαίωμα στον κόσμο να απαιτεί ελκυστικό ποδόσφαιρο καθώς ο προϋπολογισμός της ομάδα είναι μεγάλος και η δίψα για νέες διακρίσεις δεν σταματά.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε με την τεχνική ηγεσία και τους αρμόδιους του προγραμματισμού και αυτό που βγαίνει από τους πρωταθλητές ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League είναι αυτοσκοπός.

Στη συνέχεια ο ενισχυμένος με… εσωτερικές μεταγραφές ΑΠΟΕΛ αναμένεται ότι θα αλλάξει προς το καλύτερο με τον Μάριο Μπέιν να έχει επιπλέον επιλογές.

Όσο αφορά για το πλάνο κόντρα στην Ντουντελάνζ αφενός οι πρωταθλητές θα στοχεύσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να ασκήσουν πίεση στον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό και αφετέρου ο Μάριο Μπέιν αναμένεται ότι θα προβεί σε αλλαγές με τους Ρουέδα, Βάντερ και Ποτέ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

 

 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ