Πανικός στην πρώτη της ΑΕΛ! (pics&vids)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Πανικός στην επίσημη πρώτη της ΑΕΛ!

Μπρ. Μπαλταζάρ: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι» (video)

«Να προκριθούμε κόντρα σε μια ιστορική ομάδα» (video)

Κιτρίνισε το Ζακάκι!

1930 (Σοφοκλέους)

Το Balla βρέθηκε στο Ζακάκι, όπου μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στις Πλάτρες και πριν η ομάδα πάει Βουλγαρία, έγινε η επίσημη πρώτη της ομάδας, παρουσία του κόσμου. Σχεδόν 1.200 φίλαθλοι βρέθηκαν στην επίσημη πρώτη.

18:30

Την εμφάνιση της στον αγωνιστικό χώρο έκανε η ΑΕΛ μπροστά σε 1200 φίλαθλους.

18:45

Ξεκίνησε ο Αγιασμός.

19:10

Δηλώσεις Ανδρέα Σοφοκλέους:

«Θέλω να ευχηθώ πρώτα-πρώτα στους ΑΕΛίστες καλή χρονιά, πολλές επιτυχίες στην ομάδα. Ό,τι μπορούσε η διοίκηση να κάνει ούτως ώστε να φτιαχτεί μια ισχυρή ομάδα για την οποία ο κόσμος της ΑΕΛ να είναι υπερήφανος το έπραξε. Έμειναν οι τελευταίες πινιλιές και μαζί με τον προπονητή θα κάνουμε τις καλύτερες επιλογές. Στόχος μας να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί και τα αποτελέσματα θα δείξουν ποια θα είναι η κατάληξη.

Δεν έχει πολλές ημέρες που τέλειωσε η προηγούμενη η σεζόν και ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων σε λίγες ημέρες. Καλή επιτυχία και σε εσάς τα ΜΜΕ. Καλή παρουσίαση των ποδοσφαιρικών γεγονότων και εύχομαι η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της.

Εμείς θα παλέψουμε όπως κάνουμε διαχρονικά για όλους τους τίτλους και πρώτα και κύρια η ομάδα να διεκδικήσει την Ευρώπη με οποιονδήποτε τρόπο. Στην Ευρώπη ελπίζω να προκριθούμε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, αλλά ιστορική ομάδα είναι και η ΑΕΛ».

Δηλώσεις Μπρούνο Μπαλταζάρ:

«Ευχαριστώ τον κόσμο και τον πρόεδρο για την παρουσία τους. Το ρόστερ είναι σχεδόν συμπληρωμένο από τον Ιούνιο. Έτοιμοι για τη νέα χρονιά. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα στον κόσμο, αλλά το ότι θα προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Είτε παίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ, είτε στο Πρωτάθλημα, είτε στο Κύπελλο. Για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, η πρώτη ήταν φανταστική, για τη δεύτερη δεν είναι της ώρας να πω κάτι. Πρώτα θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα από το Γιβραλτάρ και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Φωτορεπορτάζ:

Βίντεο:

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ