«Να προκριθούμε κόντρα σε μια ιστορική ομάδα» (video)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Για την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας, τους στόχους της ΑΕΛ και την κλήρωση στα προκριματικά του Europa League αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού Ανδρέας Σοφοκλέους.

«Θέλω να ευχηθώ πρώτα-πρώτα στους ΑΕΛίστες καλή χρονιά, πολλές επιτυχίες στην ομάδα. Ό,τι μπορούσε η διοίκηση να κάνει ούτως ώστε να φτιαχτεί μια ισχυρή ομάδα για την οποία ο κόσμος της ΑΕΛ να είναι υπερήφανος το έπραξε. Έμειναν οι τελευταίες πινιλιές και μαζί με τον προπονητή θα κάνουμε τις καλύτερες επιλογές. Στόχος μας να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί και τα αποτελέσματα θα δείξουν ποια θα είναι η κατάληξη.

Δεν έχει πολλές ημέρες που τέλειωσε η προηγούμενη η σεζόν και ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων σε λίγες ημέρες. Καλή επιτυχία και σε εσάς τα ΜΜΕ. Καλή παρουσίαση των ποδοσφαιρικών γεγονότων και εύχομαι η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της.

Εμείς θα παλέψουμε όπως κάνουμε διαχρονικά για όλους τους τίτλους και πρώτα και κύρια η ομάδα να διεκδικήσει την Ευρώπη με οποιονδήποτε τρόπο. Στην Ευρώπη ελπίζω να προκριθούμε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, αλλά ιστορική ομάδα είναι και η ΑΕΛ».

Πανικός στην πρώτη της ΑΕΛ! (pics&vids)

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ