Πρόεδρος της ΕΔ ο Χανς Ρεϊκβάρτ, στο ΓΣΠ ο τελικός Κυπέλλου (αποφάσεις Εκτελεστικής Επιτροπής)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Καθημερινές προσφορές στο Παγκόσμιο*, 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα, 600+ Μακροχρόνια ειδικά!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ κατά τη διάρκεια της σημερινής της συνεδρίας μελέτησε θέματα που αφορούν τη λειτουργία της διαιτησίας μας και προχώρησε σε αποφάσεις.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον κ. Alan Snoddy, προχωρεί σε συμφωνία συνεργασίας με τον κ. Χανς Ρεϊκβάρτ για τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ολλανδός είχε συνεργαστεί και παλαιότερα με την ΚΟΠ (συγκεκριμένα η συνεργασία είχε αρχίσει το 2012) και η νέα συνεργασία του με την Ομοσπονδία θα αρχίσει αμέσως.

Ο Alan Snoddy ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ την 1η Ιουνίου 2015 και η συνεργασία ολοκληρώθηκε στις 31 Μαϊου 2017.

Η ΚΟΠ ευχαριστεί τον κ. Alan Snoddy για τη συνεργασία τους και του εύχεται κάθε επιτυχία για τη συνέχεια.

Στο ΓΣΠ ο τελικός

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε επίσης τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Coca – Cola περιόδου 2017 – 2018 στο Στάδιο ΓΣΠ σύμφωνα με τις διατάξεις που περιλάμβανε η Προκήρυξη 2016 – 2017, όπου ο τελικός φιλοξενήθηκε πάλι στο ΓΣΠ.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ