Το αύριο σήμερα

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

«Μάθε τι θα πει Επανάσταση και ονόμαζέ την Πρόοδο. Μάθε τι θα πει Πρόοδος και ονόμαζέ την Αύριο» είπε ο…Βίκτωρ Ουγκώ και προσαρμόζοντας τα λόγια αυτά στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα της Κύπρου το μυαλό μας κατεθύνεται στην Λάρνακα και την ΑΕΚ Αρένα.

Ένα πρότζεκτ που γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2014, με τον Άντρο Καραπατάκη να δίνει την ευκαιρία στον Τσάβι Ρόκα να βάλει τις βάσεις για την νέα εποχή στην ΑΕΚ και τον Καταλανό τεχνικό να παίρνει την ευθύνη των μεταγραφών, βρίσκεται σε εξέλιξη…

Η ΑΕΚ μεγάλωσε και μέσα σε μια τριετία οι φίλαθλοι έχουν συνηθίσει να βλέπουν ψηλά την ομάδα της Λάρνακας. Η δουλειά του Ρόκα επιβραβεύτηκε τρεις μέρες πριν την ιστορική είσοδο στην Αρένα της Λάρνακας και ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει μέχρι το 2019 στους Κιτρινοπράσινους.

Για όλα όσα έγιναν μέσα σε αυτή την τριετία υπάρχει η υπογραφή του Τσάβι Ρόκα. Πάρα πολλές επιλογές κρίθηκαν ως θετικές και γι αυτό η διοίκηση που αναμόρφωσε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα έδωσε νέο συμβόλαιο στον Καταλανό. 

Η ιστορία έγραψε ότι η ΑΕΚ σε αυτή την τριετία διακδίκησε τον τίτλο. Το γεγονός όμως ότι δεν κατάφερε να τον κατακτήσει έχει προκαλέσει μουρμούρα στις τάξεις του κόσμου που θέλει να δει την ομάδα της Λάρνακας στην κορυφή. Παράλληλα η απουσία τροπαίου δίνει έξτρα κίνητρα και πεισμώνει τον κύριο Ρόκα και την διοίκηση της ομάδας.

Η νέα σεζόν αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και το ζητούμενο είναι το καλοκαίρι να δημιουργηθούν οι συνθήκες για το άλμα προς την κατάληψη της κορυφής. Με την ίδια συνταγή και την ίδια φιλοσοφία. Για να γίνει όμως πραγματικότητα η… ολοκλήρωση της επανάστασης προϋποθέτει υπερβάσεις και η διοίκηση της ΑΕΚ δείχνει έτοιμη να παρέχει και αυτή την δυνατότητα στον Τσάβι Ρόκα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 www.balla.com.cy/erxontai-bombes-xaviroca

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ