Γ. Γεωργιάδης στο Balla: το «δέσιμο», ο Πάμπος, ο Σόφο και… γιατί φεύγει! 

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Τις τελευταίες του μέρες διανύει στην Κύπρο ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος αποχαιρετά τον κόσμο της ΑΕΛ μέσω του Balla. Δείτε τι λέει για το δέσιμό του με τους «Λέοντες», για τον Ανδρέα Σοφοκλέους, για την κρίση του Φεβρουαρίου και την αποχώρηση του Πάμπου Χριστοδούλου, αλλά και γιατί φεύγει από την ΑΕΛ παρά την πολύ καλή σεζόν που είχε!

Είναι, άλλωστε, απορία πολλών φίλων της ΑΕΛ, αφού ο Ελλαδίτης άσος ήταν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας στην πορεία για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. 

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη του Γιώργου Γεωργιάδη στο Balla: 

Ποιος ο απολογισμός της χρονιάς; 
«Φτάσαμε στο τέλος! Ήταν μια χρονιά μεγάλη και δύσκολη, αλλά τελικά ο στόχος επετεύχθη. Η ΑΕΛ είναι η δεύτερή μου οικογένεια. Μόνο καλά μπορώ να πω. Κάποιες φορές ίσως χρειαστεί να φύγεις μακριά, αλλά πάντα θα θέλεις το καλό της! Έτσι κ εγώ εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ΑΕΛ μας στο μέλλον και μέσα από την Ευρώπη να τη μάθει ακόμη περισσότερος κόσμος και να μεγαλώσει η ιστορία της! Δέχθηκα τόση αγάπη από τον κόσμο που δεν θα ξεχάσω ποτέ και η επιβράβευση για κάθε αθλητή είναι η αγάπη του κόσμου! Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Ίσως στο μέλλον να ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας!». 

Η σεζόν κρίνεται επιτυχημένη και σε προσωπικό επίπεδο; Αγωνίστηκες για πρώτη φορά στην Κύπρο.
«Θεωρώ ότι ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για μένα. Η χρονιά είναι επιτυχημένη από την άποψη ότι βασικός στόχος ήταν η Ευρώπη κι αυτός υλοποιήθηκε. Εγώ από την πλευρά μου είμαι χαρούμενος, γιατί αισθάνομαι πως έβαλα κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην επιτυχία αυτή».

Τι κρατάς από τη χρονιά αυτή;
«Πιστεύω ότι μέσα από μία δύσκολη χρονιά με χαμηλό μπάτζετ, η ομάδα βγήκε δυνατή. Αποδείξαμε πως πάνε από όλα είμαστε μία οικογένεια. Πετύχαμε το στόχο μας, γιατί ήμασταν ομάδα μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Κρατάω σίγουρα και την αγάπη του κόσμου, μου φέρθηκε πολύ καλά. Πραγματικά δεν το περίμενα. Και μολονότι έμεινα μόνο ένα χρόνο στην ομάδα, δέθηκα πολύ με τον κόσμο».

Ο κόσμος της ΑΕΛ, πάντως, έχει την απορία. Γιατί φεύγεις; Ήσουν από τους βασικούς συντελεστές αυτής της επιτυχίας… Γιατί δεν ανανέωσες; 
«Ήταν απόφαση της διοίκησης και του προπονητή και οφείλω να τη σεβαστώ. Μου την κοινοποίησε ο προπονητής. Με ευχαρίστησε για τη συμβολή μου στην ομάδα αυτή τη σεζόν. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Αποδέχομαι την απόφαση της ΑΕΛ και της εύχομαι κάθε επιτυχία και στη συνέχεια».

Ο στόχος επιτεύχθηκε, όπως είπες, και η ομάδα θα επιστρέψει στην Ευρώπη. Μέχρι τον Φεβρουάριο όμως ήταν κοντά στην κορυφή. Σας επηρέασε η κρίση του Φεβρουαρίου που οδήγησε και στην αποχώρηση του Πάμπου Χριστοδούλου;
«Σίγουρα επηρέασε την ομάδα εκείνη η κρίση, αλλά θεωρώ ότι περισσότερο στοίχισαν οι τραυματισμοί και η αποχώρηση του Σιέλη. Αν είχαμε τον Λούκας, τον Ντόσα και τον Σιέλη, η ομάδα δεν θα είχε αυτή την κάμψη. Δυστυχώς δεν είχαμε ευρύ ρόστερ και έτσι αυτές οι απουσίες φάνηκαν πολύ και μας επηρέασαν. Πιστεύω πως αν είχαμε αυτούς τους παίκτες, η ομάδα θα ήταν στη μάχη του πρωταθλήματος μέχρι τέλους.

Πιστεύω, επίσης, ότι δεν βοηθά την ομάδα η κόντρα των οπαδών με τη διοίκηση. Για το καλό της ομάδας, πρέπει να υπάρχει ενότητα. Γιατί όταν υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις κόσμου-διοίκησης, επηρεάζεται αγωνιστικά και η ομάδα, δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη. Ο κόσμος οφείλει να καταλάβει πως δεν έχει σημασία ποιος είναι πρόεδρος, ποιος είναι προπονητής, ποιος είναι παίκτης. Αυτοί αλλάζουν. Η ΑΕΛ μένει. Και για να είναι δυνατή η ομάδα, χρειάζεται να είναι όλοι ενωμένοι. Ο πρόεδρος κάνει μεγάλη προσπάθεια. Μπορεί να κάνει και λάθη, όπως κάνουμε όλοι, αλλά σε δύσκολους καιρούς βάζει χρήματα στην ομάδα. Θεωρώ πως η κόντρα δεν κάνει καλό στην ομάδα».

Το μέλλον σου πού βρίσκεται;
«Προέχει η ξεκούραση, γιατί ήταν μία μεγάλη και κοπιαστική χρονιά. Μετά θα έχω χρόνο με τον μάνατζέρ μου για να βρούμε την καλύτερη επιλογή».

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση