Αν δεν παίξουν τώρα πότε θα παίξουν;

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Αν δεν παίξουν τώρα οι μικροί αλλά και αυτοί που δεν πήραν πολύ χρόνο φέτος πότε θα παίξουν; Αυτό είναι το ερώτημα που δημιουργείται αλλά η απάντηση του είναι εύκολη. Αυτή την φορά ναι θα παίξουν οι μικροί και οι άλλοι καθώς δεν υπάρχουν άλλες επιλογές και είναι και η ευκαιρία τους να δείξουν τι μπορούν να κάνουν με φόντο τις θέσεις στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Και εξηγούμαστε γιατί εκφράζουμε αυτό με τόση σιγουριά. Από την μια έρχεται τελικός Κυπέλλου και υπάρχει ο φόβος ότι αν παίξουν κάποιοι βασικοί θα τραυματιστούν με αυτή την καταδρομή στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, ενώ ταυτόχρονα απουσιάζει λόγω τραυματισμών, τιμωριών και άλλων λόγω το μισό ρόστερ. Και ας μην εξχνάμε είναι σχεδόν αδιάφορο και το παιχνίδι.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ θα λείψουν 12 ποδοσφαιριστές οι οποίοι αν ήταν καλά θα μπορούσε άνετα να ήταν και βασικοί. Και όταν αναφέρουμε τα ονόματα θα συμφωνήσετε μαζί μας. Μιλάμε για τους Βαλεντίν Ρομπέρζ, Μάριο Σέρτζιο, Φώτης Παπουλής, Ζοάο Πέδρο, Χάμπος Κυριάκου, Άμπραχαμ Γκιέ, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Μάριος Στυλιανού, Τιάγκο Γκόμες, Γιώργος Βασιλείου, Αγγελής Αγγελή και Ντουντού Μπαραίμπα. Και ρωτάμε… ποιος από αυτούς αν ήταν απόλυτα καλά και διαθέσιμος δεν θα ήταν βασικός; Κανείς… όλοι θα μπορούσαν να έπαιρναν φανέλα.

Περιμένουμε λοιπόν τους Κίσσας, Πελαγία, Καρώ, Ρέινολντς, Ψύχα, Πίττα και άλλους να πάρουν χρόνο συμμετοχής, οι περισσότεροι σαν βαισκοί.

 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση