ΠΟ Ξυλοτύμπου: Παραμένει υπό όρους ο Μαλτέζος

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα της νταμπλούχου Γ’ Κατηγορίας προκύπτουν στην Ξυλοτύμπου.

 

Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση ο πρόεδρος του Π.Ο Ξυλοτύμπου, Γεώργιος Γεωργίου Μαλτέζος, εξέφρασε την πρόθεση του να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας έχει συγκαλέσει για αύριο Τετάρτη (17/05) συνεδρία του ΔΣ για τον απολογισμό της χρονιάς και για να ενημερώσει για τις δικές του προθέσεις.

Ο κ. Μαλτέζος αναμένεται να πάρει την έγκριση του συμβουλίου για σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης. Στη Γ.Σ τα μέλη του παρόντος ΔΣ, αλλά και των πρώην παραγόντων των δύο προϋπάρχοντων σωματείων Κίμωνα και Ομόνοιας Ξυλοτύμπου μαζί με τοπικούς φορείς και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου θα κληθούν να αποδεχτούν τους δικούς του όρους για να παραμείνει στην ομάδα. Αν δεν γίνει αυτό τότε η ομάδα θα πορευτεί με άλλο πρόεδρο.

Τα βασικά ζητήματα που τον απασχολούν είναι το ύψος του μπάτζετ για την επόμενη χρονιά, το γηπεδικό ζήτημα και τα κριτήρια της ΚΟΠ για τη συμμετοχή της ομάδας στη Β’ Κατηγορία.

Πάντως, η απόφαση για παραμονή ή όχι του προέδρου στην προεδρία δεν φαίνεται να επηρεάζει το μέλλον του προπονητή Κώστα Λοϊζου, με τον τελευταίο να τυγχάνει καθολικής αποδοχής από το ΔΣ και τον κόσμο της ομάδας.

Τάσος Θεοδώρου

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση