Στην Κύπρο οι Ακαδημίες της Λίβερπουλ (pics)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Οι Ακαδημίες της Λίβερπουλ προχώρησαν σε συνεργασία με το ΓΣΠ ενώ το παρών του στην στην αίθουσα διασκέψεων και στην συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Ίαν Ρας.

 

Η ανακοίνωση:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος τα «Παγκύπρια» (ΓΣΠ) ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τη Liverpool FC για τη λειτουργία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Liverpool FC.

Η συνεργασία αυτή δυνατό να προκαλεί έκπληξη, διότι ο ΓΣΠ, ο κατ’ εξοχή Γυμναστικός Σύλλογος ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Ευθύς εξαρχής τονίζουμε ότι δεν είναι πρόθεση μας να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο ούτε και να εγκαταλείψουμε τον κλασσικό αθλητισμό.

Αντίθετα, στην προσπάθεια μας να εξυπηρετήσουμε μια μερίδα παιδιών που θέλουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την ακαδημία της Liverpool FC, οι προδιαγραφές της οποίας είναι διεθνώς γνωστές, διαθέτοντας τις άρτιες εγκαταστάσεις ώστε μέσα από τις σωστές δομές να εξυπηρετηθούν και τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Καλωσορίζουμε τους αντιπροσώπους της ακαδημίας της Liverpool, τη μεγάλη δόξα της ομάδας Ian Rush MBE καθώς και τον διευθυντή της Ακαδημίας Dan White, και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να φέρει τα επιθυμητά για όλους αποτελέσματα.

ΒΕΤ ΟΝ ALFA : Παίξε τώρα και ONLINE με 100% Bonus κατάθεσης μέχρι €100 Ευρώ