Φ. Παουλλής στο Balla: «Από την Β’ κατηγορία και πιο πάνω…»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Ο αρχηγός του Χαλκάνορα Ιδαλίου Φίλιππος Παουλλής κάνει τον δικό του απολογισμό για την σεζόν που πέρασε και μας μιλάει για την άνοδο της ομάδας στην Β’ κατηγορία αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια του ιδίου και της ομάδας του.

Ένας μικρός απολογισμός της φετινής σεζόν;

Ξεκινήσαμε μια χρονιά με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ της κατηγορίας, με πολλούς νεαρούς και γηγενείς ποδοσφαιριστές και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα. Η σεζόν δεν ξεκίνησε όπως την περιμέναμε, καθώς δεν παίρναμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά η ομάδα έδειχνε μια καλή εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου και ήμασταν σίγουροι πώς θα έρχονταν στην συνέχεια τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μετά την 5η αγωνιστική καταφέραμε να έχουμε μια ανοδική πορεία, μπήκαμε στην τριάδα και από τότε δεν βγήκαμε ξανά.

Είχατε κάποιους τραυματισμούς βασικών παικτών πώς τους αντιμετωπίσατε;

Η χρονιά δεν ήταν εύκολη, καθώς είχαμε τους σοβαρούς τραυματισμούς δύο βασικών παικτών, του Δημήτρη Χ”Σάββα στην 3η αγωνιστική λόγο χιαστών και του Γιώργου Λοΐζου στην 19η αγωνιστική και πάλι λόγο χιαστών.
Οι παίκτες που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν ήταν επάξιοι, καθώς ένας από αυτούς ήταν ο Κωνσταντίνος Διονυσίου που άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε στον δεύτερο γύρο και σκόραρε 10 γκολ που μας βοήθησαν πάρα πολύ. Φυσικά και άλλοι εκτός από τον Διονυσίου που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανέβουμε.

Για την σχέση που έχει η ομάδα με την διοίκηση και τον προπονητή;

Η διοίκηση ήταν αρκετά κοντά μας και μας στήριζε σε κάθε αγώνα, για εμένα θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μου η σκηνή  που ο πρόεδρος της ομάδας ήρθε την 5η αγωνιστική και μας είπε ”ευχαριστούμε για την μπάλα που παίζεται , συνεχίστε έτσι και θα τα καταφέρετε σίγουρα”, αυτό μας βοήθησε αρκετά για την συνέχεια, καθώς όταν έχεις τέτοια στήριξή όλα τα άλλα έρχονται με την σειρά τους.
Από την άλλη ο προπονητής μας ο κ. Παρμάκης έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Υπήρξαν φορές που κλήθηκε να κάνει δουλείες που ήταν εκτός των καθηκόντων, όπως του φροντιστή. Ο ίδιος είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας και πονά την ομάδα. Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος που πανηγυρίζει όλα τα γκολ μας καθώς και ο ίδιος είναι χρόνια φίλαθλος του Χαλκάνορα και χαίρεται πραγματικά.

Για την καλή φετινή πορεία που είχες;

Φέτος είναι η δεύτερη μου θητεία στον Χαλκάνορα, μετά από ένα σύντομο πέρασμα δύο χρόνων που έκανα στην ΜΕΑΠ.. Ο Χαλκάνορας όμως είναι η ομάδα που με ανέδειξε και ήθελα πάντα να επιστρέψω πίσω στην ομάδα της καρδίας μου. Φέτος είχα μία παραγωγική σεζόν καθώς κατάφερα να πετύχω 8 γκολ που βοήθησαν αρκετά την ομάδα, αν και η θέση μου στο γήπεδο δεν είναι να σκοράρω, αλλά να μαρκάρω και να δημιουργώ παιχνίδι στην μεσαία γραμμή. Ελπίζω με την νέα σεζόν στην Β’ κατηγορία να συνεχίσω να αποδίδω όπως φέτος και να καταφέρουμε πετύχουμε όλους τους στόχους μας.

Οι φετινοί στόχοι της ομάδας ποιοι ήταν;

Οι στόχοι της φετινής ομάδας ήταν να μπούμε στην εξάδα και αν καταφέρναμε να μπούμε σφήνα για να την άνοδο στην Β’ κατηγορία, όπου τελικά τα καταφέραμε παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε τα σκορ που θέλαμε και τελικά να πετύχουμε το όνειρο μας έστω με αυτό το χαμηλό μπάτζετ.

Ποιος είναι ο στόχος σας στην δεύτερη κατηγορία;

Φυσικά ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην Β’ κατηγορία και να μείνουμε από νωρίς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε, καθώς ο προπονητής μας διανύει την τρίτη σερί σεζόν του στην ομάδα και έχει ήδη έτοιμο ένα δυνατό κορμό παικτών και σε συνδυασμό με τις προσθήκες που θα γίνουν θα έχουμε ένα δυνατό σύνολο, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες στο νέο πρωτάθλημα.

Για τους στόχους σου την νέα χρονιά και μία πιθανή μεταγραφή σου;

Ο κυριότερος μου στόχος είναι να παραμείνω μακριά από τραυματισμούς και να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που θα θέσει σε αυτό το νέο πρωτάθλημα. Μια πιθανή μεταγραφή δεν θα την απέκλεια, αλλά να είναι μια μεταγραφή ένα βήμα πιο πάνω για την καριέρα μου, τότε δεν θα την απέκλεια, αν και αυτή την στιγμή προτεραιότητα μου είναι μόνο ο Χαλκάνορας Ιδαλίου και τίποτε άλλο.

Ο κόσμος του Χαλκάνορα βρίσκεται κοντά στην ομάδα;

Η παρουσία του κόσμου φέτος μπορώ να πω δεν ήταν ικανοποιητική λόγο του ότι είχαμε το γηπεδικό θέμα. Από την 16η αγωνιστική το γήπεδο μας κρίθηκε ακατάλληλο και αγωνιζόμασταν σε άλλα γήπεδα εκτός της περιοχής μας και για αυτό πιστεύω ο κόσμος απομακρύνθηκε αρκετά από το γήπεδο.

Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο σας;

Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους οπαδούς μας είναι να έρχονται στο γήπεδο να μας στηρίζουν και να βρίσκονται κοντά στην ομάδα για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους πού έχουμε θέσει για την νέα σεζόν στην Β’ κατηγορία.

 

ΒΕΤ ΟΝ ALFA: Παίξε τώρα και ONLINE με €5 Bonus εγγραφής χωρίς κατάθεση